A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Okos(koc)ka Fejlesztő Kockajáték-család

Az Okos(koc)ka Fejlesztő Játékcsalád egy pszichológusokból és pedagógusokból álló team által fejlesztett kiváló, védett magyar termék. A  4-14 éves korú gyermekek képességeinek szakszerű, pontos megismerésére, fejlesztésére szolgál.

A fejlesztő kockajáték-család számos szempontból újszerűnek és korszerűnek mondható:
-Elsősorban fejlesztő eszköz, mellyel a gyermek gyakran játszhat. Eközben világossá válik, mivel boldogul könnyebben és nehezebben, s ez megbízhatóvá teszi a gyermek fejlettségének megítélését.
-Az eszköz megbízható előrejelzést ad a tanulási zavar veszélyeztetettségének megállapítására, illetve a tanulási zavar okainak feltárására. Amennyiben a gyermek lényegesen alulteljesít az életkora alapján elvárttól, vagy teljesítménye diszharmóniát mutat (egyes nehezebb feladattal jobban boldogul, mint néhány könnyebb feladattal), s nagyon fontos, hogy a játékos fejlesztések sem mutatnak fejlődést, akkor joggal gondolhatunk potenciális tanulási zavarra.
-Átmenetet képez a kétdimenziós feladatlapok és a háromdimenziós, manipulatív tevékenységet jelentő eszközök között. A manipulációba ágyazott percepció-fejlesztés hatékonyabb eljárás, mint a feladatlapozás. Ennek oka, hogy a vizuális ingerek szerveződésében a gyermek aktívan részt vehet, figyelmi funkciói eredményesebbek és motivációja is erősebb. Szívesebben és gyakrabban foglalatoskodnak a gyermekek fejlesztő eszközökkel, mint feladatlapokkal. Ugyanezt tapasztaltuk a kockajáték-család esetében is.
-Az eszköz-család sok játékos feladathelyzetben biztosítja az önellenőrzés lehetőségét. Ez azt jelenti, hogy a gyerekek egyedül, vagy akár felnőtt jelenléte nélkül két-három fős csoportokban is játszathatnak a kockákkal.

Az OKOS(KOC)KA Fejlesztő Kockajáték-család a játékon túl  kellő szakképesítés birtokában diagnosztikus és fejlesztő eszköz-családként is szolgál. Ezen eszközök birtokában a szakmailag megfelelően felkészült szakember teljes képet alkothat a vizsgált gyermek képességeinek fejlettségéről, a fejlődés jellemzőiről, a fejlesztés mikéntjéről.


FIGYELEM! Az OKOS(KOC)KA Fejlesztő Kockajáték-család diagnosztikus alkalmazásához, illetve a vizsgált gyermekről való pedagógiai véleményalkotáshoz megfelelő szakképesítés szükséges, melyet a POLIFORMA KFT képzéseiben szerezhetnek meg a pedagógusok.

Játék kereső
Gyártó
Kategória
Milyen korosztály?
Nem
Ár
Nézet:
Rendezés:
SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok