Termék státusza
Ár
3 220 Ft - 162 801 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Kooperációs játék

A kooperatív játékok azok a játékok, ahol nem egymás ellen játszunk, hanem a célt közösen próbáljuk elérni, a feladatot közösen megoldani, így nem egy ember nyer, hanem a játékosok közösen nyerik meg a játékot, vagyis mindenki nyer! 

A kooperációs játékokkal a gyerekek megtanulják tisztelni egymást, rájönnek, hogy a másik nézőpontja is lehet jó. Fejlődik a  kezdeményezőkészségük, együttműködő képességük, figyelmük és logikus gondolkodásuk a játékok által. Az együttműködés, az együtt gondolkodás javítja a kommunikációt és az összefüggések felismerését is.

Kooperatív játékok és kooperációs játékok a Játékliget.hu kínálatában!

Tovább

A kooperatív, együttműködő játékban az izgalom és a szórakozás garantált! Kiváló csapatépítő, együttműködésre tanít, közösséget kovácsol. A kooperációs társasjáték igazi összefogást igényel, hiszen együtt kell elérni a közös célt. Szinte észrevétlenül fejleszti a szociális képességeket, erősíti a családi és baráti kötelékeket és arra ösztönöz, hogy a játékosok egymást támogatva haladjanak előre. A kooperációs játékban mindenki nyer. A játék során megtanuljuk meghallgatni, tisztelni egymást és egymás nézetét. Kezdeményezőbbé válunk, új dolgokat tanulunk és tanulságokat vonunk le, ami által legközelebb még ügyesebbek leszünk. Megtanuljuk, hogy másokért is felelünk és a döntéseink másokra is kihatással lehetnek.

A kicsik 3 éves kortól már érdeklődve kapcsolódnak be a kooperációs társasjátékba és nagy örömmel működnek együtt. Nemcsak az együttműködési készséget, de a figyelmet, a memóriát és a megfigyelőképességet is fejlesztik a kooperációs játékok, ráadásul rendkívül szórakoztatóak. A kis lurkók felfedezik és megismerik az összefüggéseket, valamint új ismeretekkel gazdagodnak színek, formák, alakzatok, környezeti ismeretek terén. A Haba játékgyártó kifejezetten az óvodás korosztályra specializálódott játékainak minőségi kínálatát találod meg Játékliget játék webáruházunkban.

A kooperatív játék végén nincs sírás, ezért azok számára is tökéletes, akik nem tudnak veszíteni. Felnőttek és gyerekek egyaránt jól mulatnak a játék közben. Mentsétek meg együtt a királyságot; szedjétek össze a gyümölcsöket mielőtt a holló az út végéhez ér; nyerjétek meg együtt a kincsesládát vagy vegyetek részt egy titkos küldetésen! Éljetek át izgalmas kalandokat együtt a kooperációs játékkal! A kooperációs játékok sokszínűségét mutatja, hogy az együttműködésen alapuló játék a kommunikáció fejlesztése mellett további ismeretekkel is gazdagítja a játékosokat. Felkészíthetjük a gyerkőcöt az óvodai életre; megtaníthatjuk neki az állatok, gyümölcsök neveit; élethelyzeteket és érzelmi hozzáállásokat; érzékelést, észlelést, megfigyelést.

A családi partik, baráti összejövetelek kedvenc játékai generációk óta a kooperációs játékok, mivel a fergeteges kacagás és jókedv minden alkalommal garantált. Megdolgoztatja az agytekervényeket, a logikai gondolkodást és a csapat vállvetve együtt halad a cél felé. 

Fedezd fel fejlesztőjátékaink minőségi kínálatát, élvezd a böngészést Játékliget játék webshopunk óriási választékában!


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
Tovább