Termék státusza
Ár
570 Ft - 78 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Környezeti ismeretek

A gyermek minden tevékenységének feltétele, hogy ismerje az őt körülvevő világot, tudja értelmezni a körülölelő teret. A tárgyak elhelyezkedését a környezetben pontosan tudja kódolni és a saját testét, mozgásának következményeit is ismerje. E nélkül nem tudunk alkalmazkodni a veszélyes téri helyzetekhez, nem tudjuk a mozgás újraszervezését megoldani, ezzel az akadályokat elkerülni, hatékonyan védekezni. 
Játékaink a környezetünk megismerését, a térbeli tájékozódást, a térlátást segítik, fejlesztik úgy, hogy közben a család minden tagja remekül szórakozik.

Nézz körül minőségi kínálatunkban!

Tovább

A világunk megismerése utáni vágy már nagyon kicsi korban megmutatkozik. Segítsük gyermekünket ezen vágyának kielégítésében! Együtt felfedezni a környezetünket csoda jó móka lehet! Menjünk sétálni, élvezzük a  napsütést, fogjuk meg a bogarakat, hallgassuk együtt a madarak énekét, gázoljunk mezítláb a patakba, hallgassuk a szél zúgását a fák lombjai közt, az sem baj ha kicsit megázunk az esőben! Az ember világképe, értékrendje tapasztalatain alapul. A gyermekkor benyomásai, élményei meghatározzák felnőttkorunk gondolkodásmódját, életmódját. 

A gyermeknek minden együtt töltött perc érték! Az sem gond, ha rossz az idő és a lakásban tanuljuk meg, hogy is működik a minket körülvevő világ. Fejlesztő játékaink segítségével megmutathatod a gyermekednek, hogy is lesz például a tojásból kispipi, vagy miképp lesz egy apró magocskából hatalmas napraforgó. Hidd el mindent megjegyez, fejlődik a memóriája! Ezt be is tudja neked bizonyítani akár egy memória kártyával töltött idő alatt. Kiváncsiságuk határtalan, mindenre kiterjed. Ne ijedjünk meg egy kisérletezéstől. Van megoldásunk erre is! A világűr sincs olyan messze, mint azt gondolnánk. Könnyűszerrel gyermeked elé varázsolhatod a Földet körülvevő égitesteket egy puzzle segítségével. Egyszerre többen is ismerkedhettek a világgal  a társasjáték jóvoltából.

Ebben a kategóriában számtalan élményszerzésre van lehetőségetek. Játsszva megismerhetitek a vadon élő állatokat, megfigyeléseket végezhettek,  bogarászhattok a kertben, tudományos kisérletekkel ismerhetitek meg a naprendszert vagy a kémiai folyamatokat. Az élményszerzésnek számtalan színtere lehet a lakáson, kerten kívül is, mint pl. a séták, kirándulások, az állatkert, a vadaspark, az erdő, a mező, a vízpart. Minden gyermek számára meghatározó élmény a kirándulás, a természetjárás. Ezek segítségével érdeklődéssel, fokozott figyelemmel fordulnak természeti környezetük felé és képesek lesznek megtapasztalni a természetet és benne önmagukat. 

A térbeli, síkbeli tájékozódás az iskolaérettség fontos kritériuma. Az, hogy a gyermek megfelelően érzékelje maga körül a teret, saját magát el tudja helyezni a térben.Tudja érzékelni, hogy a környezetében lévő tárgyak, dolgok, személyek önmagához viszonyítva hol helyezkednek el. Kialakul benne az őt körülvevő tér környezetsémája, tapintás, mozgás, látás, hallás, stb. alapján. Az információkat a környezetéből összegyűjti, és ezek az információk végül a mozgás, a cselekvések és érzékelés segítségével tovább finomodva egy egységbe integrálódnak.

Játékliget játék webáruházunk játékkategóriái között böngészve számtalan izgalmas játék között válogathattok! Fedezzétek fel a környezettudatos játékainkat, merüljetek el kártyajátékainkban és találjátok meg a számotokra legértékesebbet! 

Fejlesztő játékaink segítségével  a gyermek bensőséges kapcsolatot tud majd kialakítani természeti környezetével, képes lesz rácsodálkozni az őt körülvevő természetre. 

Ezekre a szavakra is érdemes keresni: földgömb, kert, farm, világ, megfigyelés, BrainBox, természet.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább