A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hallásfejlesztő játékok

A beszéd tanult, de nagyon korán automatizálódott folyamat, így beszédhibáinkat, melyeket az idők során megszokunk, jónak halljuk, nehezen ismerjük fel. Csak jó hallással vagyunk képesek helyes hangra kicserélni a rosszat. Aki pontatlanul hall, nem képes pontosan javítani saját hibáit, dekódolása torz marad.

A beszédhallás valójában nem pusztán a  hangok észlelése, hanem egyben a központi idegrendszer bonyolult gépezetének összehangolt munkája. Érzékeljük a hangokat, emlékeinkben felidéződik az a folyamat, ahogy ezeket a hangokat artikuláljuk, felismerjük a hangzót. Tudatunkig hatol ennek sorrendje, összerakjuk a hangzósorrendet, majd megértjük az elhangzottakat. Ez a folyamat egyben az anyanyelvi neveléshez is kapcsolódik.

Hallásfejlesztést szolgáló játékaink között megtalálhatod a gyermek hangszereket csakúgy, mint az Akusztikus észlelés Okoskocka eszközt vagy a Hanglottó fejlesztő játékot.

 

Játék kereső
Gyártó
Kategória
Milyen korosztály?
Nem
Ár
Nézet:
Rendezés:
SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok