Feltekerhető Puzzle szőnyeg 500-1500 darabig - Trefl

Nincs raktáron

Trefl puzzle szőnyeg 500 darabostól 1500 darabos puzzle képek kirakásához és tárolásához. A szőnyegen találunk méret jelöléseket is a Trefl képek méreteihez, a különböző méretvonalak segítenek a puzzle kirakásában (500-1000-1500). A csomagban található a csúszásmentes filcen kívül egy összerakható henger illetve rögzítő tépőzár is. Így könnyedén fel tudjuk tekerni a befejezetlen képkirakót, ami a szállítást és a tárolást is nagyban megkönnyíti.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 190 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 419 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a hároméves ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hároméveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Feltekerhető Puzzle szőnyeg 500-1500 darabig - Trefl” terméknévvel listázott kirakó játék oldalára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: puzzlék, puzzle kirakós, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, puzzle-ök, puzzle játék, kirakó játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, puzzle játékok, gyermekjátékok, kirakós játék, puzzle kirakók, puzzle kirakó. A fenti kirakó játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” kategóriában illetve a „Újdonságok” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.