Mozgást fejlesztő játék - Egyensúlyozó készlet - Tatamiz

Nincs raktáron

Mozgást fejlesztő gimnasztikai játék kicsiknek!

 

Az egyensúly fejlesztésére kialakított szuper játék. Könnyen összeszerelhető és szétszedhető. Az egyensúly pálya különböző formában összerakható, akár lejtősen is. A gerendák és tartók felülete strukturált, csúszásmentesített. Maximálisan 40 kg súlyt bír el. Színfelismerésben is kiváló gyakorlás, ugyanis a tartók különböző színűek, így akár az is feladat lehet, hogy melyik szín irányába induljon el a gyermek.

Akár több szett is vásárolható és összekapcsolható egymással. Óvodák, bölcsődék számára is kiváló mozgásfejlesztő. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
20 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 099 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Mozgást fejlesztő játék - Egyensúlyozó készlet - Tatamiz” terméknévvel listázott mozgásfejlesztő eszköz termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: bölcsődei eszközök, készségfejlesztő eszköz, bölcsődei berendezés, mozgásfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következőek lehetnek: mozgásfejlesztő játékok, készségfejlesztő eszközök, bölcsődei berendezések, fejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában illetve a „Márkák > Tatamiz” elnevezésű kategóriában érhető el. "Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok" A következő termékcímkéket választva még több, hasonló mozgásfejlesztő eszköz között lehet válogatni. A fejlesztő eszköz címkére kattintva például több mint 777 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak az iskolai, óvodai és bölcsődei pedagógusok, vezetők.