Jégvarázs 2. - 3in1 puzzle - Trefl kirakó játék

Nincs raktáron

A Jégvarázs mese főszereplői, kirakós változatban! 
Ennek a puzzlenak a segítségvél a gyermek felidézheti kedvenc meséjének jeleneteit. Tökéletes a játszva tanuláshoz ez az igényesen és részletesen kidolgozott puzzle, de akár szobád díszeként is megállja a helyét.

A készletben három különböző puzzle található, különböző darabszámokkal. 20,36 és 50 darabos


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 890 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 189 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra ötéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Jégvarázs 2. - 3in1 puzzle - Trefl kirakó játék” elnevezéssel megtalálható ismeretterjesztő játék adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: puzzle játék, puzzle kirakós, kirakó játékok, tanulós játék, gyermekjáték, puzzle-ök, ismeretterjesztő játékok, puzzle játék, kirakós játék, puzzle kirakók. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: tanulós játékok, puzzle kirakósok, oktató játék, térképek, képességfejlesztő játék, puzzle játékok, kirakós játékok, gyermekjátékok, puzzlék. A fenti ismeretterjesztő játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Egyszemélyes játékok” kategóriában illetve a „Márkák > Trefl” nevű, és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ismeretterjesztő játék termékadatlapja között lehet válogatni. Az ismeretterjesztő játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 95 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Jégvarázs 2. - 3in1 puzzle - Trefl kirakó játék terméken túl legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg: • Hot Wheels: kisautók – 3 db-os készlet – különféle • IQ Puzzler – Pro  – Smartgames logikai játék • Angry Birds Under Construction – Logikai játék • Térbeli fűzős játék – Miniland fejlesztő játék • Trükkös ujjak – Fejlesztő játék • Logico Piccolo keret – 10 gombos Logico keret • Toy Story – Játsszunk! 100 db Puzzle – Trefl • Grabolo – Gyorsasági társasjáték • ParkoLogika – Egyszemélyes logikai