A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Számkaland – Számolási képességet fejlesztő szoftver

Ár:
9.900 Ft
Cikkszám: 737
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 99
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
Varázsbetű Számkaland a számolás alapjainak elsajátításához nélkülözhetetlen. Intézményi használatra érdeklődik áraink iránt- forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Varázsbetű Számkaland szoftvernél a feladatok színesek, kellemesek, esztétikusak, valamint a feladatok folyamatos váltakozása, cserélődése miatt izgalmasak is. A szoftver nyolc feladatcsoportot, tizenhét feladattípust tartalmaz, segítségükkel olyan fontos képességek fejlődnek, mint a számfogalom, a arányok ismerete, a formaismeret, az emlékezet, a figyelem vagy az összeadás kivonás képessége. A szoftver 17 különböző játék segítségével fejleszti a gyerekek számolási képességét. A játékok a tízes számkörben, három nehézségi fokozaton segítenek kialakítani a matematikai alapkészségeket. A játék használatával fejlődik:

- a vizuális figyelem

a figyelem-koncentráció

- a forma-felismerés

- az emlékezet

- a számfogalom

- a logikus gondolkodás

- az analízis, szintézis képessége

- az arányok ismerete

- a tájékozódási képesség

- a szövegértési képesség

- a szerialitás

- az összeadási, kivonási képesség.

  A játék folyamatosan naplózza az eseményeket, így a gyerekek önállóan is használhatják a játékokat, Ön mégis tisztában lesz a teljesítményükkel. A szoftver része a képességfelmérő teszt is, melynek segítségével pontos képet alkothat a gyermek számolási képességeiről, illetve a fejlesztendő területekről. Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 .

 

 


 


 

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webshopunkban „Varázsbetű Számkaland – Számolási képességet fejlesztő szoftver” névvel megtalálható iskolai eszköz adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: oktató játék, matematikai játék, képességfejlesztő eszköz, játékos matek, fejlesztő eszközök, iskolai fejlesztő eszközök, tanulós játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: iskolai berendezések, iskolai berendezés, készségfejlesztő eszközök, matematikai játékok, matekos játékok, oktató játékok, készségfejlesztő eszköz. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Varázsbetű ” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló iskolai eszköz adatlapja tekinthető meg. Az iskolai eszköz kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 219 különböző fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai vagy iskolai vezetők, pedagógusok.

A Varázsbetű Számkaland – Számolási képességet fejlesztő szoftver termék kiválasztása esetén leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Varázsbetű Betűkirakó – Olvasást fejlesztő szoftver; Varázsbetű Számmemória – Számolási képességet fejlesztő program; Brainbox: Matematika kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték; Frui 10 – Számszüret – 4 kártyajáték egyben; HurriCount Számhurrikán – Brainy Band matematikai kártyajáték; Multibloom – Szorzótábla Kertészet – Matematikai oktatójáték; Logic Cards Kids – Logikai kártyajáték gyerekeknek; Mi mennyi? – gyors matematikai reakciójáték; Halli Galli – Piatnik családi társasjáték; Grabolo – Gyorsasági társasjáték.