A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv-ész II. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak

Ár:
920 Ft
Cikkszám: 951
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.

Nyelv-ész II. - feladatok nyelvtanból 4.osztályos gyerekeknek. A képességfejlesztő Lük család tagja. A füzet csak alaplappal használható!

Hasonló termékeket itt találsz!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

NYELV-ÉSZ II. - FELADATOK NYELVTANBÓL 4. OSZTÁLY

A füzetben található játékos, önkifejező gyakorlatok, melyek a 4. osztályos második féléves nyelvtani anyagot dolgozzák fel, lehetőséget teremtenek a nyelvi tudatosság, a kreativitás, az árnyalt önkifejezés, a másik megértésének igényére, a képességek fejlesztésére. Erre a fejlesztési folyamatra épülhet majd a továbbiakban az anyanyelvi és az irodalmi kultúra megismertetése. Az önálló tanulás képességének kialakítása az olvasás-szövegértés képességének fejlesztésébe ágyazva az ismeretszerző képességek intenzív fejlesztését szolgálja. Fontos a tanulási szokások és technikák tanulása, a különféle források és azok használatának, az információszerzés lehetőségeinek és korlátainak megismerése, a szelekció, az összehasonlítás és a kritikai feldolgozás képességének fejlesztése. A tapasztalati megalapozottságú, elemi szintű grammatikai ismeretek megszerzésével elkezdődik a tudatos nyelvszemlélet kialakulásának folyamata. Fejlődésnek indul a nyelvi kifejezésre irányuló figyelem, az önértékelő képesség, a kritikai érzék és az igényes, változatos és kifejező nyelvhasználatra való törekvés különféle kommunikációs helyzetekben.

Gyártó Lük

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webáruházunkban „Nyelv-ész II. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak” elnevezéssel megtalálható gyakorlófüzet oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: gyakorló füzetek, játékos anyanyelv, oktatójátékok, készségfejlesztő füzet, játékos nyelvi fejtörők, gyakorló füzet, készségfejlesztő füzetek. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: foglalkoztató feladatlapok, foglalkoztató füzetek, gyakorló feladatlap, gyakorlófüzetek, foglalkoztató feladatlap, játékos nyelvtani feladatok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > LÜK füzetek > MiniLük” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyakorlófüzet tekinthető meg. A gyakorlófüzet kulcsszóra kattintva például több mint 291 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső nagyszülők és szülők.

A Nyelv-ész II. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak termék mellett leggyakrabban az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Nyelv-ész I. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak » Számkirály, matematikai gondolkodást fejlesztő feladatok 4. oszt. – LÜK » Lük Mini kirakó alaplap » Tréfás Till megunhatatlan kalandjai – Lük mini feladatlapok » Agyaló: Matematika 4. osztályosoknak – Lük 24 füzet » Játékos matematika 4. – miniLük » Számkirály, matematikai gondolkodást fejlesztő feladatok 3. oszt. – LÜK » LÜK 24 kirakó alapkészlet » Logikai bukfenc, fejlesztő feladatok 2. 3-4. oszt – LÜK » Már ezt is tudom II. – miniLük matematikai feladatlapok.