A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv-ész II. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 951
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.

Nyelv-ész II. - feladatok nyelvtanból 4.osztályos gyerekeknek. A képességfejlesztő Lük család tagja. A füzet csak alaplappal használható!

Hasonló termékeket itt találsz!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

NYELV-ÉSZ II. - FELADATOK NYELVTANBÓL 4. OSZTÁLY

A füzetben található játékos, önkifejező gyakorlatok, melyek a 4. osztályos második féléves nyelvtani anyagot dolgozzák fel, lehetőséget teremtenek a nyelvi tudatosság, a kreativitás, az árnyalt önkifejezés, a másik megértésének igényére, a képességek fejlesztésére. Erre a fejlesztési folyamatra épülhet majd a továbbiakban az anyanyelvi és az irodalmi kultúra megismertetése. Az önálló tanulás képességének kialakítása az olvasás-szövegértés képességének fejlesztésébe ágyazva az ismeretszerző képességek intenzív fejlesztését szolgálja. Fontos a tanulási szokások és technikák tanulása, a különféle források és azok használatának, az információszerzés lehetőségeinek és korlátainak megismerése, a szelekció, az összehasonlítás és a kritikai feldolgozás képességének fejlesztése. A tapasztalati megalapozottságú, elemi szintű grammatikai ismeretek megszerzésével elkezdődik a tudatos nyelvszemlélet kialakulásának folyamata. Fejlődésnek indul a nyelvi kifejezésre irányuló figyelem, az önértékelő képesség, a kritikai érzék és az igényes, változatos és kifejező nyelvhasználatra való törekvés különféle kommunikációs helyzetekben.

Gyártó Lük

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „Nyelv-ész II. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak” elnevezéssel listázott gyakorlófüzet termékadatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: oktatójáték, gyakorló feladatlapok, játékos nyelvtani feladatok, készségfejlesztő füzetek, gyakorlófüzetek, foglalkoztató füzetek. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: oktatójátékok, tanulójátékok, foglalkoztató feladatlap, gyakorló füzet, gyakorló feladatlap, játékos nyelvi fejtörők. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyakorlófüzet között lehet válogatni. A foglalkoztató füzet kulcsszóra kattintva például körülbelül 554 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.