A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Már történeteket olvasok – miniLük füzet

Ár:
920 Ft
Cikkszám: 1049
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.
A nagy sikert aratott Lük füzetek legújabb tagja a Már történeteket olvasok. Csak a Lük Mini alaplappal használható.
-Füzetcsomag 1. osztályosoknak

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Már mondatokat olvasok című füzet olyan feladatokat kínál,melyek segítségével a gyermek ismerkedik a betűk világával, a szótagoló olvasással, a szövegértéssel.  A füzet a modern oktatási követelményekkel összhangban, pedagógiailag jól átgondolt feladatokat tartalmaz.  A szavakban a szótagokat különböző színnel jelölték, de már nem bontották külön szótagokra. A mondatokhoz képeket rendeltek, melyeket meg kell találni. A mondatokat összefűzve egy-egy történet bontakozik ki előttünk.


 

Gyártó Lük
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes oktató,logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Már történeteket olvasok – miniLük füzet” terméknévvel listázott gyakorlófüzet oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyakorló füzet, gyakorló feladatlapok, foglalkoztató feladatlapok, foglalkoztató füzetek, foglalkoztató feladatlap, betűjátékok, gyakorló feladatlap. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő füzet, oktatójáték, oktatójátékok, játékok a betűkkel, tanulójáték, betűjáték, betű játékok. A fenti gyakorlófüzet egyebek mellett a „Márkák > Lük” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló gyakorlófüzet adatlapja között lehet válogatni. A játék a betűkkel kulcsszóra kattintva például több mint 38 különböző foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.

A Már történeteket olvasok – miniLük füzet termék kiválasztása esetén leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: → Lük Mini kirakó alaplap → Olvassuk, és meg is értjük – miniLük füzet → Már szorozni-osztani is tudok! Fejszámolás 2. osztályos kortól – miniLük → Játékos matematika 2. – miniLük füzet → Történetek a banyatanyáról – mini Lük füzet → Már mondatokat olvasok – miniLük füzet → Számolj okosan – mini LÜK feladatlapok → Logikai bukfenc, fejlesztő feladatok I. 2. oszt – LÜK → Már szavakat olvasok – miniLük füzet → Történetek a lovagvárból – mini Lük füzet.