A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Már történeteket olvasok – miniLük füzet

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 1049
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
A nagy sikert aratott Lük füzetek legújabb tagja a Már történeteket olvasok. Csak a Lük Mini alaplappal használható.
-Füzetcsomag 1. osztályosoknak

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Már mondatokat olvasok című füzet olyan feladatokat kínál,melyek segítségével a gyermek ismerkedik a betűk világával, a szótagoló olvasással, a szövegértéssel.  A füzet a modern oktatási követelményekkel összhangban, pedagógiailag jól átgondolt feladatokat tartalmaz.  A szavakban a szótagokat különböző színnel jelölték, de már nem bontották külön szótagokra. A mondatokhoz képeket rendeltek, melyeket meg kell találni. A mondatokat összefűzve egy-egy történet bontakozik ki előttünk.


 

Gyártó Lük
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes oktató,logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webáruházunkban „Már történeteket olvasok – miniLük füzet” terméknévvel listázott gyakorlófüzet oldalára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyakorló füzetek, betű játék, foglalkoztató füzetek, oktatójátékok, gyakorlófüzetek, betűjáték, betűjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: foglalkoztató feladatlap, tanulójáték, betű játékok, készségfejlesztő füzetek, játékok a betűkkel, tanulójátékok, foglalkoztató feladatlapok. A fenti gyakorlófüzet többek között az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyakorlófüzet tekinthető meg. A foglalkoztató füzet címkére kattintva pl. körülbelül 554 különféle foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.