A szavak és számok birodalmában-LDI264-Szöveges feladatok matematikából

Raktáron

A füzet a 3. és 4. osztályosoknak segít eligazodni a matematika világában szöveges feladatok segítségével. Logikus gondolkodást, a memóriát és a szöveg értését és a probléma megoldást is segíti. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.12
1 400 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 140 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 9 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „A szavak és számok birodalmában-LDI264-Szöveges feladatok matematikából” terméknévvel listázott készségfejlesztő feladatok termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: matematika, harmadik osztályosoknak, fejtörők, készségfejlesztő füzetek, kisiskolásoknak, 3. osztályosok, egyszemélyes játék, fejlesztő feladatlap, fejtörő, oktatójáték, foglalkoztató feladatlapok, oktatójátékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: fejlesztő feladatlapok, alsósoknak, képességfejlesztő feladatlapok, foglalkoztató feladatlap, képességfejlesztő füzet, tanulójátékok, egyszemélyes játékok, nyegyedik osztályosoknak, tanulójáték, logikai feladatok, logikai feladványok, képességfejlesztő feladatlap. A fenti készségfejlesztő feladatok többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és az „Márkák > Lük” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló készségfejlesztő feladatok között lehet válogatni. A foglalkoztató füzet címkére kattintva például körülbelül 611 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.

A_szavak_es_szamok_birodalmaban_LDI264_szoveges_feladatok_matematikabol
A szavak és számok birodalmában-LDI264-Szöveges feladatok matematikából
1 400 Ft