A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Olvassuk, és meg is értjük – miniLük füzet

Ár:
920 Ft
Cikkszám: 103
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.
Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 1-2. osztályosoknak. A MiniLük füzetek a kirakó alapkészlettel együtt használhatóak.
-Füzetcsomag 1. osztályosoknak

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


A füzetben található játékos, fokozatosan nehezedő feladatok intenzíven és sokoldalúan fejlesztik a szövegértés képességét. Minden feladat lényege az olvasott, rövid szöveg gyors, pontos megértése, és az olvasottak hibátlan értelmezése. Minden játékos gondolatmenet fejleszti a szövegértési, a logikai és a tájékozódási képességeket. A kép és a szöveg megfeleltetése pedig egyaránt segíti a szövegértési és matematikai logikai képességek kibontakozását.

  
 


 

Gyártó Lük
Játékosok száma 1 fő
Jelleg Tanulást segítő játék
Jelleg Egyszemélyes oktató,logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes,készségfejlesztő

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 10.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Olvassuk, és meg is értjük – miniLük füzet” terméknévvel listázott gyakorlófüzet oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: szövegértési gyakorlatok, tanulójáték, oktatójátékok, szövegértést javító feladatok, oktatójáték, készségfejlesztő füzet. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: foglalkoztató feladatlap, gyakorló füzet, foglalkoztató füzetek, gyakorló füzetek, gyakorló feladatlap, gyakorlófüzetek. A fenti gyakorlófüzet egyebek mellett a „Játékkategóriák > Könyvek > Lük” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyakorlófüzet termékadatlapja tekinthető meg. A szövegértési feladatok címkére kattintva pl. körülbelül 19 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

Az Olvassuk, és meg is értjük – miniLük füzet termék mellett leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: Lük Mini kirakó alaplap; Mit mutat a mutató? – miniLük füzet; Tér-irány gyakorlatok – mini Lük füzet; Már történeteket olvasok – miniLük füzet; Már szavakat olvasok – miniLük füzet; Betűkóstolgató 2. – miniLük füzet; Lük Mini kirakó alaplap -Első MiniLük felfedezőkészletem füzettel csomagolva; Figyelemfejlesztő gyakorlatok – Lük mini füzet; Játékos matematika 2. – miniLük füzet; Már mondatokat olvasok – miniLük füzet.