A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Olvassuk, és meg is értjük – miniLük füzet

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 103
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 1-2. osztályosoknak. A MiniLük füzetek a kirakó alapkészlettel együtt használhatóak.
-Füzetcsomag 1. osztályosoknak

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


A füzetben található játékos, fokozatosan nehezedő feladatok intenzíven és sokoldalúan fejlesztik a szövegértés képességét. Minden feladat lényege az olvasott, rövid szöveg gyors, pontos megértése, és az olvasottak hibátlan értelmezése. Minden játékos gondolatmenet fejleszti a szövegértési, a logikai és a tájékozódási képességeket. A kép és a szöveg megfeleltetése pedig egyaránt segíti a szövegértési és matematikai logikai képességek kibontakozását.

  
 


 

Gyártó Lük
Játékosok száma 1 fő
Jelleg Tanulást segítő játék
Jelleg Egyszemélyes oktató,logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes,készségfejlesztő

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 10.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Olvassuk, és meg is értjük – miniLük füzet” terméknévvel listázott gyakorlófüzet termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: szövegértést fejlesztő feladatok, gyakorló füzet, oktatójáték, gyakorlófüzetek, foglalkoztató füzetek, készségfejlesztő füzetek. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, például a következőek lehetnek: foglalkoztató feladatlapok, szövegértést javító feladatok, gyakorló füzetek, foglalkoztató feladatlap, oktatójátékok. A fenti gyakorlófüzet többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Könyvek > Lük” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló gyakorlófüzet tekinthető meg. A szövegértési feladatok címkére kattintva pl. körülbelül 18 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.