A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Olvassuk, és meg is értjük – miniLük füzet

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 103
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 09.
Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 1-2. osztályosoknak. A MiniLük füzetek a kirakó alapkészlettel együtt használhatóak.
-Füzetcsomag 1. osztályosoknak

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


A füzetben található játékos, fokozatosan nehezedő feladatok intenzíven és sokoldalúan fejlesztik a szövegértés képességét. Minden feladat lényege az olvasott, rövid szöveg gyors, pontos megértése, és az olvasottak hibátlan értelmezése. Minden játékos gondolatmenet fejleszti a szövegértési, a logikai és a tájékozódási képességeket. A kép és a szöveg megfeleltetése pedig egyaránt segíti a szövegértési és matematikai logikai képességek kibontakozását.

  
 


 

Gyártó Lük
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes oktató,logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes,készségfejlesztő

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 10.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Olvassuk, és meg is értjük – miniLük füzet” terméknévvel listázott gyakorlófüzet termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: szövegértést fejlesztő feladatok, gyakorló füzet, oktatójáték, gyakorlófüzetek, foglalkoztató füzetek, készségfejlesztő füzetek. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, például a következőek lehetnek: foglalkoztató feladatlapok, szövegértést javító feladatok, gyakorló füzetek, foglalkoztató feladatlap, oktatójátékok. A fenti gyakorlófüzet többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Könyvek > Lük” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló gyakorlófüzet tekinthető meg. A szövegértési feladatok címkére kattintva pl. körülbelül 18 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.