A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vésike - Betűépítő Játék - Személyiségfejlesztő logikai játék

Ár:
4.890 Ft
Cikkszám: 11093
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 49
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 07.

A megismerés öröméért elegendő, ha a gyermek saját kedvére játszik, rakosgat, betűt épít. A Vésike betűépítő játékhoz nem szükséges sem útmutatás, sem tanítás a gyermek számára, a gyermek ezzel a játékkal a saját kedve szerint, a saját ütemében ismeri meg a betűket és azok formájának az összefüggéseit, felismeri a betűk felépülésének a logikáját. 
A játék közben fejleszti a gyermek személyiségének részképességeit, alkotó gondolkodását és logikáját. A gyermek mindkét agyféltekéjét aktivizálja.
Ide kattintva letölthető az útmutató!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Vésike betűépítő játékhoz nem szükséges sem útmutatás, sem tanítás a gyermek számára, a gyermek ezzel a játékkal a saját kedve szerint, a saját ütemében ismeri meg a betűket és azok formájának az összefüggéseit, felismeri a betűk felépülésének a logikáját.Az a gyermek tanul meg olvasni, akinek minden készsége, képessége érett ahhoz, hogy olvasni tudjon. Képes hallás után megkülönböztetni a hangokat, képes különböző formák azonosságait és különbségeit észlelni, észben tartani. Össze tudja majd kapcsolni a hallott hangot a látható betűkkel. A betűépítő játékkal mindezek játékos gyakorlása lehetővé válik. A Vésike betűépítő játék segíti a gyermeket, hogy mind könnyebben, mind nagyobb örömmel tanuljon meg majd olvasni. 

A kirakó kártyákon az ABC betűinek hívóképe és a kezdőbetűk sémarajza látható. Ezen próbálgathatja a gyermek, hogyan tudja kirakni a betűt az építőelemekből. Az elemkészletből egyszerre csak egy betű kirakására van mód. Az előzőleg kirakott betűből kell visszavenni azt az elemet, melyre a következő betű építésénél szükség van. Így a gyermek megtapasztalhatja, melyek a jellegzetes formaalkotó elemek, melyek az azonos elemrészek a különböző betűkben. Cselekvés közben a saját mozdulataiból érti meg a gyermek, hogy egy elem irányának a megváltozatatása más betűt eredményez.. A gyermek játék közben megtapasztalhatja a különböző betűk közötti logikai összefüggéseket is. 

A betűépítő játék különlegessége, hogy az elemekből gyakorlatilag minden nemzet betűít, írásjeleit ki lehet rakni. Az elemek oly módon vannak kialakítva, hogy azok kombinálása, esetenként többszörözése által minden nemzet betűi kirakhatók belőlük. A feltaláló a betűformák alapvető elmeit találta meg a betűk elemzésekor. A betűépítő jó játék az óvodában, és fontos segédeszköz a betűk megtanulásához otthon és az iskolában is. 

Gyártó Magyar termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Vésike - Betűépítő Játék - Személyiségfejlesztő logikai játék ” névvel listázott óvodai eszköz termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő eszköz, óvodai eszközök, készségfejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszközök. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: logopédiai játékok, fejlesztő eszközök, óvodai fejlesztő eszközök. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Beszédfejlesztés” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló óvodai eszköz termékadatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például körülbelül 624 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai vezetők, pedagógusok.