A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelvi képességfejlesztő: Szótagoló-Szótagolló – Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-171-4

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 703
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 30.
A Logico Piccolo feladatok Nyelvi képességfejlesztő sorozatának Szótagoló-Szótagolló tagja az iskolás gyermekekkel a nyelv egységeinek szótagokra bontását gyakoroltatja. A feladatcsomag kerettel használható.
Ez a füzet csomagban is kapható

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico Piccolo feladatok Nyelvi képességfejlesztő sorozatának Szótagoló-Szótagolló tagja az iskolás gyermekekkel a nyelv egységeinek szótagokra bontását gyakoroltatja.

A Nyekvi képességfejlesztő család tagjai:

-Szótagoló-Szótagolló

-Hangoló-Hangolló

-Rímelő

1-2. Ro-bot-nyel-ven darabold fel a szavakat! 3. Rendezd párba az ugyanolyan szótaggal kezdődő szavakat! 4-5. Az egyik szó azzal a szótaggal végződik, amelyikkel a másik kezdődik. 6. Milyen szótaggal kezdődik a szó? 7-8. Melyik szó kezdődik másik szótaggal, mint a másik kettő? 9-10. Fülelj a szavak végére! 11. Rakd sorba a szavakat úgy, hogy az egyik vége a következő eleje legyen! 12. Ha szótagolva mondod egymás után a szavakat, köztük egy harmadikat találsz.13-14. Mondd az utolsó szótag nélkül! 15-16. Mondd az első szótag nélkül!

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szóalkotást,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, értő olvasást, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 21.
A Hangoló feladatok folytatása. Itt már a szótagokat kell felismerni.
Először csak egyszerűen szótagolni kell a szavakat, majd párosítani kell az egyforma szótaggal kezdődő szavakat, illetve kiszűrni az oda nem illőt. Nehezebb, amikor a szavak végére kell figyelni. És még nehezebb, de egyben érdekes is, amikor összetett feladatok vannak, és szóláncként kell összerakni a szavak elején és végén lévő szótagokat. További érdekes feladat, amikor ha szótagolva mondasz 2 szót, köztük egy harmadikat találsz, vagy ha bizonyos szavakat az első vagy utolsó szótag nélkül mondod, akkor egy új szót kapsz.
Előnye, hogy végig fenn tudja tartani a gyerekek érdeklődését, mert nagyon érdekesek a feladatok. A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Nyelvi képességfejlesztő: Szótagoló-Szótagolló – Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-171-4” terméknévvel megtalálható gyakorlófüzet adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: foglalkoztató feladatlapok, gyakorló feladatlap, játékos nyelvtan, tanulójáték, játékos anyanyelv, gyakorló füzet. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyakorló feladatlapok, foglalkoztató feladatlap, játékos nyelvi fejtörők, játékos nyelvtani feladatok, gyakorló füzetek, foglalkoztató füzetek. A fenti gyakorlófüzet egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló gyakorlófüzet között lehet válogatni. A gyakorlófüzet címkére kattintva pl. körülbelül 291 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.