A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Már mondatokat olvasok – miniLük füzet

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 1048
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
A nagy sikert aratott Lük füzetek legújabb tagja a Már mondatokat olvasok. Csak a Lük Mini alaplappal használható.
Ez a füzet csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Már mondatokat olvasok című füzet olyan feladatokat kínál,melyek segítségével a gyermek ismerkedik a betűk világával, a szótagoló olvasással, a szövegértéssel.  A füzet a modern oktatási követelményekkel összhangban, pedagógiailag jól átgondolt feladatokat tartalmaz. A szavakban a szótagokat különböző színnel jelölték, de már nem bontották külön szótagokra. A mondatokhoz képeket rendeltek, melyeket meg kell találni. pl.:

-A kutya kijön a házból.

-A kutya a macska után fut.

-A kutya a kertben sétál. stb. 
 


 

Gyártó Lük
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes oktató,logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 28.
A MiniLük-öt nálunk az általános iskolában is használják. Most elsős a kislányom és karácsonyra kérte, nagyon szereti.

Kreatív játék webshopunkban „Már mondatokat olvasok – miniLük füzet” elnevezéssel megtalálható gyakorlófüzet adatlapjára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: oktatójátékok, tanulójáték, foglalkoztató füzetek, gyakorló füzet, betű játék, játékok a betűkkel, gyakorlófüzetek. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyakorló feladatlap, foglalkoztató feladatlapok, készségfejlesztő füzetek, betű játékok, betűjátékok, készségfejlesztő füzet. A fenti gyakorlófüzet többek között a „Játékkategóriák > Könyvek > Lük” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Intézményeknek > Olvasás és szövegértés” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló gyakorlófüzet között lehet válogatni. A játék a betűkkel kulcsszóra kattintva például körülbelül 38 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.