5 (2 vélemény)

Logico Piccolo Szinonimák, ellentétek - 978-963-294-349-7

Raktáron

A Logico Piccolo-  Szinonímák ellentétek. Beszélni lehet magyarul, de jól beszélni, s felfedezni nyelvünk nagy titkait,kimeríthetetlen kaland. Kitárja minden gyermek számára , szinonimák, ellentétek világának. Mindezzel nemcsak anyanyelvi tudásukat pallérozzák, hanem hozzájárul a gondolkodási folyamataikat javulásához, és garantálja tanulásuk sikerességét. A magyar nyelv jelentéstani kapcsolataiba belemélyedve hihetetlen kreativitás mozdítható meg a gyermeki gondolkodásban. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.04.04
1 690 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 169 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek gyermekek és szülők legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 6 éveseknek ” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a mesekönyvek és gyerekkönyvek találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Logico Piccolo Szinonimák, ellentétek - 978-963-294-349-7” elnevezéssel megtalálható foglalkoztató füzet adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: foglalkoztató, foglalkoztató füzet, anyanyelv, szavak, szinonímák. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekkönyvek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyakorlófüzet, fejlesztő, készségfejlesztő. A fenti foglalkoztaó füzetek többek között a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” termékkategóriában illetve a „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló mesekönyv tekinthető meg. A fejlesztő játékok kattintva például több száz különféle fejlesztő és gyerekjátékból között választhatnak az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi könyveket kereső szülők vagy nagyszülők illetve készségfejlesztő játék ajándékozását tervező látogatók.

Logico_Piccolo_Szinonimak_ellentetek_978_963_294_349_8
Logico Piccolo Szinonimák, ellentétek - 978-963-294-349-7
1 690 Ft