A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Komplex anyanyelvi gyakorló: Betűfogócska – Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-124-0

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 702
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 22.
A Logico Piccolo Betűfogócska sorozathoz tartozó Komplex anyanyelvi gyakorló csomag az 1-2 osztályosoknak ad módot játékos gyakorlásra: betűk, szótagok, szavak felismerése, képek szavakhoz kapcsolása, kiegészítés, logikai összefüggések keresése, helyesírás. A feladatcsomag a kerettel együtt használható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico Piccolo-Betűfogócska sorozathoz tartozó  Komplex anyanyelvi gyakorló  csomag az 1-2 osztályosoknak ad módot játékos gyakorlásra: betűk, szótagok, szavak felismerése, képek szavakhoz kapcsolása, kiegészítés, logikai összefüggések keresése, helyesírás.

1. Egy betű hozzáadásával egy másik szót kapsz.

2. Keress a szó elejére másik betűt!

3. Keresd meg a hiányzó szótagot!

4. Keresd meg a mondatból hiányzó szó rajzát!

5. Fejtsd meg a rejtvényt és párosítsd a képpel!

6. Keresd meg a szavak hiányzó betűit!

7. Tegyél a rajz helyére toldalékos szót!

8. Pótold a hiányzó magánhangzókat!

9. Válaszd ki a megfelő szót a rajzhoz!

10. Kapcsold a rajzpárokhoz a megfelő szót!

11. Minden zsákban egy szó betűi vannak. Párosítsd a képpel!

12. Keresd meg a hiányzó hosszú mássalhangzókat!

13. Válaszd ki a helyes betűt, hogy a hibás mondat értelmes legyen!

14. Keresd meg az ellentétét!

15. Tedd vissza a hiányzó betűket!

16. Keresd meg a hasonló jelentésű szavakat!
 
 


 

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szövegértést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 20.
Valóban igaz, hogy a fokozatosság elvét szem előtt tartva a kártyák egyre nehezedő és egymásra épülő feladatokat tartalmaznak. Eközben a helyesírást és a szövegértést is gyakorolják. 9 éves fiam nagyon szereti.
Kisiskolásoknak nagyon jó gyakorló.
Előnye, hogy nem egyhangú, többféle feladatot tartalmaz, melyek különböző nehézségűek. Pl. egy meglévő szóhoz egy betűt hozzáadva egy új szót kapunk (pl. síp-csíp), illetve amikor egy szó egy betűjét kicserélve egy új szót kapunk (pl. toboz-doboz).
A hasonló jelentésű szavak (pl. kutya-eb), a hasonló hangzású szavak (pl. megy-meggy), illetve a többjelentésű szavak (pl. körte, zebra) is szerepelnek a feladatok között.
Az még külön jó, hogy a hosszú- és dupla mássalhangzós és a ly-j -s szavak is gyakorolhatók. Mi még szókirakó játékkal együtt is használtuk.
A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak. A betűk, szavak megfelelő nagyságúak és formátumúak, könnyen olvashatók. A rajzok szépek, a színek élénkek.
Hátránya, hibája nincs.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Komplex anyanyelvi gyakorló: Betűfogócska – Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-124-0” névvel listázott gyakorlófüzet oldalára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: készségfejlesztő füzet, játékos nyelvtan, komplex képességfejlesztés, gyakorló feladatlap, készségfejlesztő füzetek, játékos nyelvi fejtörők, tanulójátékok, gyakorlófüzetek. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: oktatójátékok, gyakorló füzet, foglalkoztató füzetek, összetett készségfejlesztés, gyakorló füzetek, foglalkoztató feladatlapok. A fenti gyakorlófüzet egyebek mellett az „Életkor szerint” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló gyakorlófüzet között lehet válogatni. A gyakorlófüzet kulcsszóra kattintva pl. több mint 242 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.