Termék státusza
Ár
990 Ft - 52 401 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Bébijátékok

A babák számára nagyon fontos, hogy olyan babajátékokat válasszunk nekik, amelyek fejlesztik a készségeiket és érzékeiket és szórakoztatja is őket.  Ha már ebben a korban odafigyelünk, hogy hasznos és minőségi játékokat választunk a kicsik számára, az kedvező hatással lesz a kicsik későbbi fejlődésére. A pár hónapos illetve 1-2 éves babáknál a világ felfedezésében, mozgásra ösztönzésben segíthetnek válogatott baba játékaink, fejlesztő eszközeink, mint például a különböző járássegítők, fogantyús puzzle-k, képkirakó játékok, baba építőjátékok, szortírozó dobozok, fürdőjátékok és egyszerűbb gyerek hangszerek

Görgess lejjebb és válassz minőségi játékokat babád számára!

 

 

Tovább

Az első babajátékok

A kicsik első bébijátéka általában egy csörgő, rágóka. Ezeket a játékokat úgy alakították ki, hogy minél színesebbek legyenek, a kis kezek is könnyedén meg tudják fogni. Strapabíró anyagból készülnek, hiszen a picik még sokszor leejtik őket. Általában fából, textilből készülnek. A csörgő hangjai remekül fejlesztik a babák hallását, az élénk színek pedig a vizuális nevelésben tölt be fontos szerepet. A babák egy legnehezebb időszaka, mikor az első fogacskák kibújnak, így egy rágóka nagy segítség lehet a fájdalom csillapításában. 

Bébi építőkockák

A finommotorikus készségek fejlesztését nem lehet elég korán kezdeni. A Clemmy Baby építőkockákat úgy tervezték meg, hogy a kicsiknek teljesen biztonságos legyen. Puha anyagból készülnek, így ráléphetnek, ráülhetnek, nem sértik meg magukat. A népszerű gyermekdalocska, Baby Shark építőjátékok minden kicsit elvarázsolnak majd. 

Fajátékok babáknak

A természetes anyagokból készült játékok egyre nagyobb teret hódítanak. A bébijátékok között a fajátékok nagyon pratktikusak, hiszen strapabíróak és időtállóak. A formaválogatós, formabedobó játékok segítségével megismerkedhetnek a kicsik a különböző formákkal, alakzatokkal, méretekkel. Emellett a térbeli látást és kreativitást is fejlesztik. A fából készült montesszori tornyoknál az elemek egymásra helyezése közben ide-oda mozog, ezzel fejlesztve a kicsik szem-kéz koordinációját.

Az első lépések

Ahogy a picik nőnek, egyre többet mozognak és hamarosan saját lábukra is állnak. Az első lépések megtételében a járássegítők jelentik a legjobb megoldást. A legtöbb járássegítő egyéb kiegészítőkkel felszerelt, mint például építőkockákkal, tárolórekeszekkel, fogaskerekekkel. Ha már az első lépések megtétele sikeres volt, akkor a jövés menésben szuper játék a tologatós fajátékok, amelyek különböző állatfigurákkal ellátottak és segítségével fejlődik a kicsik izomzata és mozgáskoordinációja

Pancsolás fürdőjátékokkal

Szeret a babád pancsolni vagy inkább fél a víztől és sírva fakad az esti fürdésnél? A kis fürdőjátékok segítségével a fürdés igazán szórakoztatóvá válik. A kis állatfigurák, cuki spriccelő játékok, fürdőkönyvek nagymértékben megkönnyítik a tisztálkodást. Amíg fürdeted a babádat, addig lefoglalják a kis játékok és a fürdés igazi örömteli program lesz a mamának és babának egyaránt. 

Legnépszerűbb márkák bébijáték kategóriában: Fisher Price, Clementoni, Tomy, Little Dutch, Label-Label

Ebben a kategóriában ilyen szavakra is kereshetsz: babajátékok, csecsemő játék, baba jatekok, baba játék

Ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább