3 (1 vélemény)

Label Label - Formabedobó rózsaszín fajáték

Raktáron

Label-Label gyártó kiváló minőségű fából készült rózsaszín formarendező kockája megismerteti gyermekedet a különböző formákkal, színekkel.
Válogasd, rakosgasd formák szerint! Formabeillesztő játékokkal észrevétlenül fejleszthetjük a gyermekek logikai gondolkodását, koncentrációkészségét, térlátását és persze a szem-kéz koordinációját is.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
4 500 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 450 Ft
videó

Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az egyéves babák kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 1 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Label Label - Formabedobó rózsaszín fajáték” elnevezéssel listázott babajáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, bébijáték, készségfejlesztő játék, fából készült játék, gyermekjáték, fából készült játékok, fa játékok, bébi játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, fa játék, bébijátékok, bébi játék, gyermekjátékok, baba játék, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Márkák > Label Label” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló babajáték adatlapja között lehet válogatni. A fajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 537 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

label-label-formabedobo-rozsaszin-fajatek
Label Label - Formabedobó rózsaszín fajáték
4 500 Ft