3 (1 vélemény)

Label Label - Formabedobó rózsaszín fajáték

Raktáron

Label-Label gyártó kiváló minőségű fából készült rózsaszín formarendező kockája megismerteti gyermekedet a különböző formákkal, színekkel.
Válogasd, rakosgasd formák szerint! Formabeillesztő játékokkal észrevétlenül fejleszthetjük a gyermekek logikai gondolkodását, koncentrációkészségét, térlátását és persze a szem-kéz koordinációját is.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
4 300 Ft
A termék után járó hűségpontok: 43 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek az egyéves babák kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 1 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Label Label - Formabedobó rózsaszín fajáték” elnevezéssel listázott babajáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, bébijáték, készségfejlesztő játék, fából készült játék, gyermekjáték, fából készült játékok, fa játékok, bébi játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, fa játék, bébijátékok, bébi játék, gyermekjátékok, baba játék, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Márkák > Label Label” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló babajáték adatlapja között lehet válogatni. A fajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 537 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.