5 (1 vélemény)

Label-Label montesszori formaépítő kék színben rudas fa építőjáték

Nincs raktáron

A Label-Label montesszori építőjáték célja, a méretekben és formákban különböző alakzatokat a megfelelő sorrendben kell a rúdra helyezni, és a sokféle forma és színkombináció izgalmas és látványos vár formát ad a terméknek. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.09
8 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 899 Ft
videó

Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kétéves bölcsisek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek bölcsiseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Label-Label montesszori formaépítő kék színben rudas fa építőjáték” névvel megtalálható készségfejlesztő játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: fából készült játék, fából készült játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, játék, fa építő játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyerekjátékok, fa építő játék, gyermekjáték, fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek ” kategóriában és a „Márkák > Label Label” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék adatlapja tekinthető meg. A montesszori játék címkére kattintva például körülbelül 27 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.