Hintaállvány kétfunkciós bébi hintával - Smoby

Nincs raktáron

"Hinta palinta énekeljétek együtt!.. Itt a jó idő, irány az udvarra hintázni! Gyermeked kedvenc elfoglaltsága lesz! A Smoby kétfunkciós hinta két különböző korosztálynak nyújt felhőtlen szórakozást.
Illetve a gyermeke fejlődésével is átalakítható a hinta, így több évig is használható. 
 A legkisebbeknek háttámlás kiesésgátlóval felszerelve javasoljuk. A gyermekek fejlődésével a háttámlás kiesésgátlót leszerelhetjük, ekkor laphintaként fog funkcionálni.
A hintaállvány könnyen összeszerelhető, kis helyigénye révén akár a szobában is elhelyezhető.

 Színbeli eltérések előfordulhatnak.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
19 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 949 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a bölcsődések kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 1-3 éveseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Hintaállvány kétfunkciós bébi hintával - Smoby” elnevezéssel megtalálható babajáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játékok, játék, gyermekjátékok,  gyermekszoba berendezés, gyerekszoba berendezési tárgyak, gyerekjátékok, babaszoba berendezés. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: kerti játék, udvari játékok, babaszoba berendezési tárgyai, készségfejlesztő játékok, játszó kuckók, udvari játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves fiúknak” termékkategóriában illetve a „Márkák > Wonderland” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló babajáték között lehet böngészni. A babajáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 461 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.