A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Falra szerelhető repülőgép - Összetett készségfejlesztő játék

Ár:
42.900 Ft
Cikkszám: 13151
Gyártó: Viga Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 430
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 02.
6 az 1-ben!
Ez egy falra szerelhető összetett készségfejlesztő játék 6 játékot foglal magába. Fából készült, egy kék repülőgépet ábrázol.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Öt részből áll: az orrában 2 darab, a többi részen 1-1 darab készségfejlesztő játék található, összesen tehát ez 6 játék egyben.

Az orron golyóvezető pálya található, a hurkokon kell végigvezetni a golyókat. ez művelet fejlesztia gyermekek kézügyességét, a finommotorikáját. Alatta egy gyöngyökkel, golyókkal teli kör van, amit úgy kell tekerni, hogy a golyók a megfelelő lyukba essenek.
A második részben egy mágneses golyóvezető található. A mágnesrúd segítségével a formákat a megfelelő helyre kell vezetni. A 2 darab rúd madzaggal van rögzítve, hogy később se vesszenek el. Itt is a finommotorika fejlesztése a jellemző.

A harmadik részben egy labirintusjáték kapott helyet. Útvesztőn keresztül kell a megfelelő formákat a helyükre húzni. 6 alakzat van: kör, háromszög, rombusz, négyzet, csillag és plusz. Minden alakzat más színű, ez is segít a gyerekeknek a logikát és a kézügyességet, a színek és formák felismerését.

A negyedik részben egy óra található. Az idő megismerését, megértését játékosan segíti elő. 

A repülőgép farában a fogaskereket lehet megpörgetni. A színes fogaskerekek tekerése szemgyönyörködtető látvány. Az ok-okozati összefüggésekre és a mechanika alapjaira világít rá ez a játék. 
Mérete: 183x65 cm
Anyaga: fa

Fejleszti Finommotorikát
Gyártó Viga Toys
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Falra szerelhető repülőgép - Összetett készségfejlesztő játék” elnevezéssel listázott ügyességi játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő eszköz, játék, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő eszközök, finommotorika fejlesztő játék, gyermekjátékok, készségfejlesztő eszközök, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékok a színekkel, finommotorikát fejlesztő játékok, fejlesztő eszközök, finommotoros játék, ügyességi játékok, színes játék, készségfejlesztő játékok, finommotorika fejlesztése, színes játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló ügyességi játék között lehet válogatni. A játék a színekkel kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 97 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai vezetők, pedagógusok.