Csipogó csibék formaillesztő - Tomy bébijáték

Nincs raktáron

Csipogó vidám csibék, a szórakoztató játék élményért! 
Vajon melyik tojás, melyik kis csirkét rejti? A tojásokon különböző vicces arcuk van, és ha a gyermek kinyitja a tojásokat, megjelennek a csibék! 
A fejüket megnyomva, mókás csipogó hangot adnak. A tojásokhéja más-más alak, így játék közben a gyerkőc ismerkedhet a különböz formákkal. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 180 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 418 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 2 éves bölcsődéseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Csipogó csibék formaillesztő - Tomy bébijáték” névvel listázott készségfejlesztő játék oldalára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: formafelismerő játékok, fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok,formabedobó játékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: formaillesztő játék, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, formaberakó játékok, készségfejlesztő játékok, fejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Márkák > TOMY” kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló készségfejlesztő játék között lehet böngészni. A formaberakó játék címkére kattintva például körülbelül 53 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.