Bújócskázó mókás tojások (sárga) - Tomy bébijáték

Nincs raktáron

Mit rejt ez a mókás tojástartó? 

Hat vidám tojást találsz a tartóban, külnböző arcokkal. A tojásokban, színes vidám csibék bújnak, akiket ha a gyermek a megfelelő helyre illeszt, máris boldog, csipogásba kezdenek. 
Minden tojás más-más formájú, így ez játék formaválogatóként is tökéletes. A mókás tojások a Tomy márkától, remek ajándék akár húsvétra is. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 100 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 310 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a 3 éves ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 2 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Bújócskázó mókás tojások (sárga) - Tomy bébijáték” terméknévvel listázott babajáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: babajátékok, bébi játék, játékok, készségfejlesztő játékok, bébi játékok, gyermekjátékok, bébijátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: bébijáték, játék, formafelismerő játékok, készségfejlesztő játék, baba játékok, képességfejlesztő játék. A fenti babajáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló babajáték termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.