Verdák 3. 4in1 puzzle - Trefl

Nincs raktáron

Rakd ki a kedvenc Disney mese Verdák főszereplőit ezzel a vagány 4 különböző kirakóst tartalmazó készlettel! 
Az autórajongó kisfiúknak tökéletes szórakozás, és kiváló készségfejlesztő játék! A kirakó nehézségi foka alapján óvodáskorú gyermekeknek ajánljuk. 
Tartalma: 
- 35 db-os puzzle 
- 48 db-os puzzle 
- 54 db-os puzzle 
- 70 db-os puzzle 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 100 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 210 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Verdák 3. 4in1 puzzle - Trefl” terméknévvel megtalálható kirakó játék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: puzzle kirakós, dominó, puzzle játékok, játék, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: kirakó játékok, puzzle játék, gyermekjáték, játékok, puzzle kirakósok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. A fenti kirakó játék többek között az „Intézményeknek > Puzzle, kirakó” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Puzzle, kirakó” nevű, és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kirakó játék tekinthető meg. A kirakó játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 644 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.