A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Számdominó – Számolási képességet fejlesztő program

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 738
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 90
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
Varázsbetű számdominó a számolási képességek fejlesztésére. Intézményi használathoz áraink iránt ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Varázsbetű Számdominó játék használatával fejlődik a logika, a számfogalom, a számolás gyorsasága, a szorzótábla ismerete, a számolás pontossága, a gondolkodás, a finommozgások, a türelem, a figyelem-koncentráció képessége. A szoftver a gyermek játékáról naplót készít, így Ön akkor is figyelemmel kísérheti teljesítményét, ha a gyakorlatokat egyedül végzi. 

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Varázsbetű Számdominó – Számolási képességet fejlesztő program” elnevezéssel megtalálható iskolai eszköz adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: oktató játék, játékos matek, matekos játékok, iskolai fejlesztő eszközök, matekos játék, iskolai eszközök, matematikai játékok, iskolai berendezés. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: oktatójátékok, játékos matematika, tanulós játék, oktató játékok, készségfejlesztő eszközök, iskolai berendezések. A fenti termék többek között a „Márkák > Varázsbetű ” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Márkák” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolai eszköz termékadatlapja tekinthető meg. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 216 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.