A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szemrevaló fejtörők – miniLük készségfejlesztő feladatlapok

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
890 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 79
Szemrevaló fejtörők -összetett fejlesztőgyakorlatok. Lük Mini alaptáblával használható. Ajánlott: 5-7 évesek
Ez a füzet csomagban is kapható.

Füzetcsomag 1. osztályosoknak

 
Gyártó: LÜK
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-04-02

Játék bemutatása

A füzet játékos feladatai csak úgy oldhatók meg jól, ha a kisgyermek több logikai műveletet végez egyszerre. Az érdekes, figyelemfelkeltő képek pontos megfigyelése, összehasonlítása és egymáshoz rendelése által igen hatékonyan fejleszthető a problémamegoldó gondolkodás - mégpedig úgy, hogy közben a kisgyermek sikerélményhez juthat.  A feladatlapok az előző füzetekhez képest összetettebbek, mert megoldásukhoz mindig több szempontot kell mérlegelni. A fejtörők mindig játékosak, ugyanakkor épp összetettségük révén jelentős mértékben járulnak hozzá a bal, ill. a jobb agyféltekéhez köthető készségek és képességek összehangolt fejlődéséhez. Ezért is használják szívesen Európa számos intézményében ezt a kötetet óvodákban és iskolákban egyaránt. 

 


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Szemrevaló fejtörők – miniLük készségfejlesztő feladatlapok” terméknévvel listázott készségfejlesztő feladatok adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: foglalkoztató füzetek, képességfejlesztő feladatlapok, oktatójátékok, foglalkoztató feladatlap, készségfejlesztő füzetek. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő füzet, képességfejlesztő feladatlap, készségfejlesztő füzet, fejlesztő feladatlapok, fejlesztő feladatlap, foglalkoztató feladatlapok. A fenti készségfejlesztő feladatok egyebek mellett a „Játékkategóriák > LÜK füzetek” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő feladatok adatlapja között lehet böngészni. A foglalkoztató füzet címkére kattintva pl. több mint 491 különféle foglalkoztató füzet között választhatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok