A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Anagramma – Olvasásfejlesztő játékprogram magánszemélyeknek

Ár:
9.900 Ft
Cikkszám: 727
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 99
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 22.
Varázsbetű Anagramma szoftver. Magánszemélyek részére: 9900 Ft. Intézményi használatra keresse ügyfélszolgálatunk! Intézmények részére. 1 gépre 27400 Ft, 5 gépre 32900 Ft, 10 gépre 39900 Ft. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Olvasásfejlesztő játék a szótagolás, a szóolvasás és a szövegértés fejlesztésére. A Varázsbetű Anagramma segítségével gyermeke betű-, szó- és mondatolvasási képességét fejlesztheti gyorsan és hatékonyan. A játékok kidolgozása során komoly hangsúlyt kapott a szövegértés képességének fejlesztése, így gyermeke nemcsak a betűk és a szavak, hanem a szócsoportok, mondatok olvasásában is előreléphet, ez pedig különösen fontos a tanulási eredmények javítása szempontjából. Ha gyermeke a Varázsbetű Anagramma szoftvert használja, akkor képes lesz az írott szövegek értelmezésére, feldolgozására, felidézésére. A Varázsbetű Anagramma szoftver 23 különböző játékot tartalmaz, melyek nehézségi fokozatai és beállításai gyermeke képességeinek megfelelően állíthatóak be, ezért a szoftver hosszú időn keresztül garantálja a fejlődést. A szoftver használatát minden részletre kiterjedő súgó segíti. A Varázsbetű Anagramma használatával gyermeke számos, olvasáshoz szükséges képessége erősödik. Fejlődik: 

- a szövegértés
- a betűismeret
- az olvasás sebessége
- a koncentrációs képesség
- az emlékezet
- a szókincs
- a logikus gondolkodás
- a szem-kéz koordináció
- a finommozgások
- a látási megkülönböztető képesség
- a forma-felismerés képessége
- a tájékozódási képesség
- a helyesírás
- a vizuális figyelem
- az analízis-szintézis képessége.

 

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webáruházunkban „Varázsbetű Anagramma – Olvasásfejlesztő játékprogram magánszemélyeknek” terméknévvel megtalálható iskolai eszköz termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: iskolai fejlesztő eszköz, iskolai eszközök, iskolai berendezések, fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő eszközök, olvasást fejlesztő játékok, olvasásfejlesztő feladatok, olvasást fejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Varázsbetű” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Varázsbetű” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolai eszköz adatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz címkére kattintva pl. több mint 624 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak az iskolai, óvodai vagy bölcsődei vezetők, pedagógusok.