Tanyasi élet - 15 db-os puzzle - Ravensburger

Nincs raktáron

Irány a farm!

Rakd ki ezt az élénk színes farm témájú puzzle-t. Miközben remekül szórakozol, megismerkedhetsz az ott élő állatokkal és a tanyasi élettel.
Kicsiknek készült, nagyobb mozaikdarabokból áll, amit a keretben lehet összerakni. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 560 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 156 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középsős ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Fejlesztő játék webáruházunkban „Tanyasi élet - 15 db-os puzzle - Ravensburger” névvel megtalálható kirakó játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játék, puzzle kirakós, puzzle kirakósok, puzzle játék, képességfejlesztő játék, puzzle-ök, puzzle játékok, kirakós játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: puzzle kirakó, farmos játékok, puzzle játék, állatos játékok, kirakó játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, puzzlék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Puzzle, kirakó” kategóriában és a „Márkák” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kirakó játék termékadatlapja között lehet válogatni. A puzzle címkére kattintva pl. körülbelül 183 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.