Swish Junior Társasjáték

Nincs raktáron

A népszerű Swish kisebb gyermekek számára fejlesztett változata, már 5 éves kortól ajánlott! Gondolatban forgasd és helyezd egymásra a kártyákat, találd meg az összeillőket, és máris kész a Swish! Remekül használható a vizuális és térbeli gondolkodás fejlesztésére. Részleteket lásd lent.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 590 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 459 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középsős ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra négyéves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Swish Junior Társasjáték” névvel listázott társasjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: fejlesztő játékok, társasjátékok, gyermekjáték, társasok, gyerekjátékok, társas játékok, társas, fejlesztő. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: finommotoros játék, játékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, finommotorika fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Logikus gondolkodást fejlesztő játékok” kategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. Az ügyességi játék címkére kattintva példának okáért több mint 236 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.