A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

ŐSZI ÖTLETEK – NEM CSAK GYEREKEKNEK

ŐSZI ÖTLETEK – NEM CSAK GYEREKEKNEK

Csípősek a reggelek és hamar sötétedik. Bizony- bizony: ez az őszt jelzi számunkra. A természet pihenni készül, és valljuk be, a mi lelkünknek is jólesik egy kicsit lassítani. Persze ez nem azt jelenti, hogy megáll az élet – sőt: benti programokból ilyenkor talán sosem elég! 

Mindig lehet mit alkotni, kreatívkodni, csinosítani, díszíteni otthonunkat, közvetlen környezetünket. A gyerekeknek igazán nagy elismerést jelent, ha munkáik a lakás különböző pontjain fellelhetők, így a maguk módján ők is hozzájárulhatnak az összképhez. A közös kézműveskedés, őszre hangolódás pedig tovább mélyíti köztünk a kapcsolatot, hiszen közben jókat lehet beszélgetni, de akár barchobázni is.

Szabaduljunk be együtt a konyhába és süssünk valami ízleteset uzsonnára! Biztosan mindenkinek jobban esik a falat, ha a mi kezünk készítette.

A mogorva reggelek is egy szempillantás alatt mosolygóssá válnak, ha egy kedves szóval fordulunk egymáshoz. Nyomtasd ki ezeket az ingyenesen letölthető üzeneteket, hogy segítségükkel derűre cseréld a borút.

Magatok is készíthettek ilyen őszi kártyákat. Az alapot innen tölthetitek le: 
Játszhattok bingo-t is, ehhez készítettük nektek ezt a kedves őszi sablont! Ha nem játéknak szánnátok, a lakásban kifüggesztve is remek mulatság lesz, ha napról napra egyre több őszi „jelet” vesztek észre és húzzátok azt át a táblátokon.

Ti is készíthettek saját Bingo-t, itt tölthetitek le: 

Dugjátok össze a kobakotokat és ötleteljetek, mit lehetne együtt csinálni, hogy ez az ősz is emlékezetes legyen számotokra! Jegyezzétek fel a bakancslistátokra!

Készítsétek el saját bakancslistátokat, melyhez a lapot itt tölthetitek le: 
Nincs is más hátra, mint hogy örömötök leljétek a közös programokban! Jó időtöltést és kellemes élményszerzést kívánunk!

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
 

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>