Mancs őrjárat 15 darabos - Maxi puzzle Trefl

Nincs raktáron

A Mancs őrjárat kutyusai mindig készen állnak a bevetésre, de hogy te is részese lehess a kalandoknak, össze kell állítanod a kirakós játék mind a huszonnégy darabját, hogy együtt szórakozz Chase, Marshall, Skye kutyussal és persze Ryderrel. A Trefl maxi puzzle darabok elég nagyok ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is könnyedén tudjanak vele játszani, természetesen ezek az elemek is tökéletesen illeszkednek és a kompromisszummentes, professzionális nyomdai eljárásoknak köszönhetően az elkészült kép lélegzetelállítóan éles és színpompás.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 280 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 228 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Mancs őrjárat 15 darabos - Maxi puzzle Trefl” elnevezéssel listázott kirakó játék adatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, puzzle játék, puzzle kirakós, puzzle kirakó, kirakó játékok, kirakós játékok, puzzle játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjáték, készségfejlesztő játék, puzzle-ök, képességfejlesztő játék, kirakós játék, puzzle játékok, játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Puzzle, kirakó” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló kirakó játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.