Lajhár junior puzzle - 100 db-os - Wow

Előrendelhető

Ez a poszter méretű Wow Puzzle junior Lajháros változata akár a te szobád falát is díszítheti, amint elkészültél vele!
Nem csak a kép élethű, de a kirakott puzzle formája is egyedi, hiszen a jegesmedve körvonalát követi, amivel még lenyűgözőbb hatást kelt.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.29
6 600 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 660 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a felsős gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenkét éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Lajhár junior puzzle - 100 db-os - Wow ” névvel megtalálható kirakó játék oldalára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: puzzlék, gyermekjáték, gyerekjátékok, kirakó játékok, kirakós játék, puzzle-ök, játékok, játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, puzzle kirakó, puzzle játék, puzzle kirakósok, puzzle kirakós, gyermekjátékok. A fenti kirakó játék egyebek mellett a „Márkák > Wow Toys” termékkategóriában és a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék között lehet böngészni. A kirakó játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 644 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

lajhar-junior-puzzle-100-db-os-wow
Lajhár junior puzzle - 100 db-os - Wow
6 600 Ft