A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Krokodil hinta - Ringató hinta

Ár:
22.990 Ft
Cikkszám: 3242
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 230
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.

A Krokodil hinta egy meseszép billegő, ringató hinta. Csodás anyagával és színeivel minden gyerkőcöt elvarázsol. Egyévesek könnyedén, egyedül is felülhetnek rá, de a nagyobbak is szívesen használják. Figyelem! A Krokodil önmagában nem csak hinta, kreatív anyukák sok-sok felhasználásáról tanúskodnak és dicsérik nap, mint nap.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Hinta: A hintázás a legősibb fejlesztő eszköz, hiszen a libbenések, billenések közben fejlődik az egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció,  hintázáskor elengedhetetlen bizonyos izmok akaratlagos működtetése, azaz feszítése és ellazítása, hogy a hintát mozgásba tudják hozni, valamint a mozgását fenntartsák. A krokodil farkincája csörgő hangot ad ki
Dögönyöző: A Krokodil pihe-puha tömőanyagból és hihetetlenül finom plüss és minőségi textil anyagból készült. Ezért ha a billegést megunták, egy mozdulattal le tudod választani a talpról és a szőnyegen vagy az ágyon remekül lehet rajta feküdni, aludni, pihenni, vagy akár dögönyözni, húzni-vonni.
Autópálya: Eközben  a hajlított talp (fából készült) ívelt kialakítását a fiúk kihasználhatják guríthatják autóikat, versenypályának is tökéletes.
- Hihetetlenül egyszerű összeszerelni
- Biztonságos
- Gyönyörű
Kell ennél több?

Gyártó FKP Toys
Jelleg , ringató hinta, billegő hinta
Egyensúlyfejlesztő
1 éves kortól

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a 3 éves ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra bölcsődéseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a gyerekjárgányok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Krokodil hinta - Ringató hinta” elnevezéssel megtalálható gyerekjárgány oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: gyerek járgány, hinták, gyermekjátékok, gyermekjáték, gyerekjármű, játék, gyerekjátékok, gyerek járművek, mozgásfejlesztő eszköz. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: mozgást fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, mozgást fejlesztő játékok, gyerekjárgányok, gyerek járgányok, gyerekjárművek, gyerek jármű, készségfejlesztő játék. A fenti gyerekjárgány többek között a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” termékkategóriában,továbbá a „Kedvelt ajándékötletek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló gyerekjárgány termékadatlapja tekinthető meg. A mozgásfejlesztő játék címkére kattintva pl. több mint 94 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.