Termék státusza
Ár
50 Ft - 98 421 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Gyerek játékok 8-9-10-11-12 éves fiúknak

Játékliget játékshopban 8-9-10-11-12 éves iskolás gyerekeknek, kiskamaszoknak ajánlunk társasjátékokat, egyéni fejlesztőjátékokat, készségfejlesztőket, logikai fejtörőket. Játék webshopunkban található fiús játékok közt a tudományos játékokat, a fizika és kémia rejtelmeibe bevezető felfedező játékokat , autós, kiszabadulós logikai fejtörőket, térlátást fejlesztő játékokat, stratégiai társasjátékokat egyaránt megtalálhatunk. A 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éveseknek való játékok egyben a szülő segítségére lehetnek a gyermeket foglalkoztató érzelmek, gondolatok megismerésében is, hiszen ez az az időszak, amikor egyenletes fizikai és értelmi fejlődésen esnek át a gyermekek. 

Görgess lejjebb további információkért!

Tovább

Életkor szerint a 8 -12 éves korszak a mozgásos játékok kora elsősorban a fiúk körében, hiszen a nagymozgásos motorikus készségek náluk korábban kialakulnak, mint a lányoknál. A fiúk izomereje folyamatosan növekszik és szinte állandóan mozognának. Futnak, másznak, ugrálnak, csúszkálnak, verekednek. Mozgásaik lendületesek, hirtelenek. Sportolással finomodnak, szabályosabbá és eredményesebbé válnak. A felgyülemlett energiákat levezethetik egyensúlyozós, mozgáskoordinációs, célbadobós, fogócskás vagy focis játékokkal. 

Élvezik a zajt, zörejeket, dallamokat, fényeket és az élénk színeket. Szívesen fordulnak a zene felé gyermekhangszerek segítségével. 

A 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éves fiúk és lányok  figyelme egyre inkább a külvilágra, a környezetre irányul. Megfigyelnek, következtetéseket vonnak le. Kezdik felfedezni az ok-okozat összefüggéseket. Érdeklik a tudományos kérdések, az emberi test, a születés. Tudományos ismereteiket bővíthetjük játék webshopunk "Tudományos játék" kategóriájában található számtalan izgalmasnál-izgalmasabb ismeretterjesztő, kísérletezős, tudományos játékkal. 

Elkezdenek gyűjtögetni. Játékautókat, kirakókat, kártyákat, filmes játékokat.

A kiskamasz fiúk elmerülnek a csoportos játékban. Élvezik a szerep- és szabályjátékok élményeit, megtanulják a szabályokhoz való alkalmazkodást a társasjátékok által. Megtanulnak együttműködni, logikusan gondolkodni, taktikázni, egyre ügyesebben rövidítik le a reakcióidőt. Versenyeznek az elismertségért, miközben kialakul bennük a kötelességtudat és megtapasztalják, hogy véleményükkel hatni tudnak társaikra. 

Nézz körül a Játékliget játék webáruházunkban található hatalmas választékban családi társasjátékok, fejlesztő társasjátékok, kártyajátékok, kooperációs - együttműködésre tanító játékok, kvízjátékok, logikai társasjátékok, party játékok, stratégiai játékok és ügyességi játékok kategóriáiban! 

A 8 - 12 fiúkat már foglalkoztatja, álmodoznak róla, hogy mi vár rájuk a jövőben. A katonai és rendőrös, tűzoltós, munkagépes, vonatos, autós játékok felkészítik őket jövőbeni férfiszerepükre.

Fúrnak, faragnak, barkácsolnak. Szeretnek összeszerelni - szétszedni, építeni - rombolni, mindezt az újraalkotás öröméért, a siker érzésének megéléséért. Szerepjátékokon keresztül szabadon engedik a fantáziájukat és szuperhőssé, autóversenyzővé vagy ezermesterré válnak.

Vannak visszahúzódó, csendes időszakaik is, amikor szívesen játszanak egyszemélyes logikai játékokkal, foglalkoztató füzetekkel vagy elmerülnek az ismeretterjesztő könyvek varázslatos világában.

A tudásvágy, a kíváncsiság, a napról - napra fokozódó érdeklődés a 8 - 12 éves fiúkat egyre nagyobb teljesítményre ösztönzi. Igyekeznek a tanulásban is sikereket elérni, mert fontos számukra az elismerés. Örülnek ha rájönnek egy-egy feladat megoldására és megismerik a kétely érzését is, "mi van ha nem tudom megoldani?". Találd meg a számotokra legizgalmasabb játékos feladatokat tartalmazó foglalkoztató füzetet, amivel csillapítható a gyermek tudásszomja!

Webáruházunk kínálatában népszerű márkák (Ravensburger, Piatnik, Brainbox, stb.) minőségi választékából biztosan megtalálod a nektek legjobban megfelelőt!

Webáruházunk termékei között sok mindent találunk, legyen szó akár játék 10 éves fiúnak vagy fiús játékok 10 éveseknek a keresés tárgya.

Élvezd a böngészést a Játékliget.hu-n!

Ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit  ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni.

Tovább