Fa építőjátékok

Az építőjátékok számtalan képességet fejlesztenek: motorikus mozgást, koordinációt, kreativitást, jó hatással vannak a gyermekek fizikai, mentális és szociális készségeire.

A fa építőjátékok pedig népszerűbbek, mint valaha. Szülők, gyerekek egyaránt szeretik a természetes anyagból készült játékokat, legyenek azok natúrok vagy színesek.

Mindenkit szórakoztatnak, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Gyere, válassz Te is magadnak kínálatunkból! 

Tovább

Fa toronyépítők

Kínálatunkban, ahogy más termékek esetében is, itt is a valamilyen okból különleges, az átlagostól picit eltérő, nemcsak szép, de fejlesztő játékok kaptak helyet. Nincs ez másképp a fatornyok esetében sem: toronyépítő fajáték, geometriai formákkal vagy a hajlékony fa torony építőjáték, illetve a Bigboum építőjáték a legkisebbeknek a Djecotól vagy az Építs tornyot! - geometriai toronyépítő feladatkártyákkal, a Dzsungel toronyépítő vagy a Formarakosgató játék - Dzsungel a Leglertől, pasztell kék vagy pasztell rózsaszín toronyépítő a Little Dutch-tól, toronyépítő istálló a Melissa& Dougtól, Toronyépítő játék a Minilandtől. 

Fa szivárvány építők

A Legler kétféle méretű szivárvány építő fa készségfejlesztő játékot is forgalmaz, mindkettőt megtalálhatod nálunk. Mindegyik több ívből áll, mindkettő fejleszti a finommotorikát, forma- szín és minta felismerést. A Little Dutch is készített, a tőlük már megszokott csodálatos pasztell színű, emellett gyönyörű halványkék, illetve visszafogott halvány rózsaszín színű, 8 ívből álló szivárványépítőt. Nemcsak szórakoztató és fejlesztő játékokról van szó, hanem a gyerekszoba díszei is lehetnek.

Fa építőjáték szettek, fa várépítők

Kínálatunkban megtalálod a 100 darabos natúr, 49 darabos Macis, Totem rakosgató, a Label-label 50 darabos kék, zöld, Little Dutch 50 darabos kék, illetve a Pure&Nature építőkocka készletet, amely építőjátékok inkább a kicsiket varázsolják el, bár még a nagyobbak is elő-előveszik ezeket a játékokat. Mivel időtállóak, hosszú ideig velünk maradhatnak.

Logi-vár fából készült építőjáték a kicsit nagyobbak számára lehet érdekes. Az építőjáték 5 alkatrész típust tartalmaz, különböző méretű gerendákat és tűzfalakat, melyek egymással kompatibilisek, összeépíthetőek. Rengeteg minden építhető belőle: házak, várak, babaházba bútor szerepjátékhoz, járművek stb. 

Tovább