Geomag - Mágneses építőjáték

Az első Geomag termék bevezetése 1999 végén kezdődött el. A 2000-es Milánói és Nürnbergi játékkiállításon hatalmas sikert aratott. Ezután a játék gyorsan elterjed világszerte, 2001-ben már meg is jelent az első utánzat. 
A Geomag egy mágneses építőjáték. Az eredeti játék mindegyik végén mágneses rudak vannak, melyek egy-egy mágneses dugóval, fém bevonatú félgömbökkel illeszkednek egymáshoz. A mágneses erő a rudakat egyben tartja, így számos lehetőséget teremtve ezzel az építkezéshez, a különböző konstrukciók létrehozásához. A szabadalom Claudio Vincetelli-től származik. A svájci gyártó cég a Geomagworld SA. Az eredeti modellek mellé évről-évre újabb és újabb játékkínálat  érkezik, még nagyobb tered adva ezzel a konstruáló, építő játékok szerelmeseinek. 

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Fedezzétek fel a mágnesek világát! Alkossatok izgalmas építményeket, hozzatok létre új dolgokat, izgalmas kompozíciókat! A Geomag mágneses építőjáték egyedülálló, erős mágneseinek köszönhetően nagyobb méretű alkotások is összeilleszthetők a rudak és a golyók segítségével. Az építésben csak a fantáziátok szabhat határt! Nagyon egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató építőjáték az egész család számára. 

A Geomag magán hordozza a svájci kutatók által kifejlesztett márka valamennyi pozitív tulajdonságait:

  • kiváló minőség
  • gondos kidolgozás
  • precíz kivitel
  • kitűnő mágneses tulajdonságok

Merüljetek el a mágnesesség, a geometria és a fantázia világában! Építsetek látványos szobrokat, piramosokat, négyszögeket, különböző térbeli formákat! A játék kitűnően fejleszti a kézügyességet, a térlátást, és a műszaki érzéket. 

Az építőjáték nemcsak kiváló szórakozás, de rendkívül hasznos is. Az építés iránti vágy már egészen kicsi korban megfigyelhető, mivel az alkotás az ember egyik legősibb vágya -  megmutatni, megtapasztalni a saját képességeinket és esetleg valami maradandót alkotni. Az építőjátékok különleges helyet foglalnak el a játékkategóriák között, mert néhány hónapos kortól majdnem egészen felnőtt korig elkíséri a gyermeket.

Fejleszti a finommotorikus készségeket, erősíti a fantáziavilágot, a koordinációs képességet, miközben órákig tartó önfeledt szórakozást biztosít. Játszópajtásokkal együtt építőzve gazdagítja a szociális képességeket. Megtanít együttműködni, kezelni a közösséggel járó konfliktushelyzeteket, elfogadni, hogy a másiknak eltérő elképzelései lehetnek. 

Nagyon jó alapja az iskolai tanulmányoknak. Az építés során a gyermekek megtanulnak számolni, párosítani, kiválogatni, összeilleszteni, csoportosítani. Gyakorlatban tapasztalják meg a mágnesességet, a gravitációt, a színeket és méreteket, mértani alakzatokat. 

A Geomag építőjáték nemcsak az 5-7 éves óvodások számára remek szórakozás, de a 8-12 éves fiúk és lányok is szívesen a kezükbe veszik.  

Nézz körül Játékliget játék webáruházunk minőségi kínálatában! 

Fedezd fel SmartMax mágneses építőjátékainkat is!

Ezekre a kulcsszavakra és érdemes keresned: Clics, Lego, Jáva, Logi-vár, BoomTrix

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük!

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább