A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Varázsbetű Programcsalád intézményeknek – Képességfejlesztő szoftvercsomag

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
96.100 Ft
A Varázsbetű Programcsalád 7 szoftvert tartalmaz és egy útmutatót. Komplex képességfejlesztő programjai segítségével az olvasási és a számolási képességet is fejleszti egyaránt. Ajánlatunk intézményi használatra szól! 1 gépre 96100Ft, 2-5 gépre 142000Ft, 10 gépre 199200Ft.
Cikkszám: 733
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 961
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. szeptember 25.

Játék bemutatása

A Varázsbetű Programcsalád rengeteg játékos feladatot tartalmaz, mely minden bizonnyal elnyeri a gyermekek tetszését. Minden feladat nehézségi szintje állítható, így valóban a gyermek igényeihez igazodik. A Varázsbetűt használó gyerekek szóolvasási képessége, szövegértése, vizuális észlelése fejlődik, nő az olvasás sebessége. A gyakorlatok javítják az olvasási pontosságot, a koncentrációs készséget, növelik a szókincset, fejlesztik az irányfelismerést és a finommozgást. Ezeknek a képességeknek a fejlesztése elengedhetetlen a diszlexia legyőzéséhez. A Varázsbetű Programcsalád feladatainak megoldása során a gyerekek mondatalkotási készsége, szövegértése is fejlődik. A programtól kapott állandó dicséret, jutalmazás motiválja gyermekét a további örömteli, szinte észrevétlen tanulásra. Varázsbetű Diszlexia - Diszkalkulia Programcsalád, mely tartalmazza a következő nyolc programot:

1. Varázsbetű Bábel
2. Varázsbetű Anagramma
3. Varázsbetű Dyslex
4. Varázsbetű Szódominó
5. Varázsbetű Betűkirakó
6. Varázsbetű Számország
7. Varázsbetű Számmemória
8. Varázsbetű Számdominó

Próbálja ki ingyen a szoftvert, töltse le és használja 4 napig, hogy könnyebben dönthessen! Letöltés itt.

 


 

Gyártó Varázsbetű
Mely kategória? Intézményi eszközök
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Fejlesztő játék webáruházunkban „Varázsbetű Programcsalád intézményeknek – Képességfejlesztő szoftvercsomag” névvel listázott iskolai eszköz oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, iskolai fejlesztő eszközök, iskolai fejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: oktató játékok, oktató játék, oktatójátékok, iskolai berendezések, iskolai eszközök. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Varázsbetű” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló iskolai eszköz adatlapja tekinthető meg. Az oktatójáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 100 különböző fejlesztő eszköz között válogathatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>