A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Programcsalád intézményeknek – Képességfejlesztő szoftvercsomag

Ár:
96.100 Ft
Cikkszám: 733
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 961
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 25.
A Varázsbetű Programcsalád 7 szoftvert tartalmaz és egy útmutatót. Komplex képességfejlesztő programjai segítségével az olvasási és a számolási képességet is fejleszti egyaránt. Ajánlatunk intézményi használatra szól! 1 gépre 96100Ft, 2-5 gépre 142000Ft, 10 gépre 199200Ft.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Varázsbetű Programcsalád rengeteg játékos feladatot tartalmaz, mely minden bizonnyal elnyeri a gyermekek tetszését. Minden feladat nehézségi szintje állítható, így valóban a gyermek igényeihez igazodik. A Varázsbetűt használó gyerekek szóolvasási képessége, szövegértése, vizuális észlelése fejlődik, nő az olvasás sebessége. A gyakorlatok javítják az olvasási pontosságot, a koncentrációs készséget, növelik a szókincset, fejlesztik az irányfelismerést és a finommozgást. Ezeknek a képességeknek a fejlesztése elengedhetetlen a diszlexia legyőzéséhez. A Varázsbetű Programcsalád feladatainak megoldása során a gyerekek mondatalkotási készsége, szövegértése is fejlődik. A programtól kapott állandó dicséret, jutalmazás motiválja gyermekét a további örömteli, szinte észrevétlen tanulásra. Varázsbetű Diszlexia - Diszkalkulia Programcsalád, mely tartalmazza a következő nyolc programot:

1. Varázsbetű Bábel
2. Varázsbetű Anagramma
3. Varázsbetű Dyslex
4. Varázsbetű Szódominó
5. Varázsbetű Betűkirakó
6. Varázsbetű Számország
7. Varázsbetű Számmemória
8. Varázsbetű Számdominó

Próbálja ki ingyen a szoftvert, töltse le és használja 4 napig, hogy könnyebben dönthessen! Letöltés itt.

 


 

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webáruházunkban „Varázsbetű Programcsalád intézményeknek – Képességfejlesztő szoftvercsomag” terméknévvel listázott iskolai eszköz termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: fejlesztő eszközök, iskolai berendezés, tanulós játékok, iskolai fejlesztő eszközök. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következőek lehetnek: iskolai fejlesztő eszköz, iskolai eszközök, készségfejlesztő eszközök, tanulós játék, készségfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszköz. A fenti iskolai eszköz többek között a „Márkák > Varázsbetű ” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek ” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló iskolai eszköz között lehet válogatni. A diszkalkulia kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 6 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai pedagógusok, vezetők.