A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Dyslex – Olvasásfejlesztő szoftver magánszemélyeknek

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 734
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 80
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 19.
Varázsbetű Dyslex- Olvasásfejlesztő szoftver, mely játékosan fejleszti gyermeke olvasási képességét. Hatékony segítség az olvasási problémák kezelésében, elsősorban a betűtanulás és a szótagolás időszakában. A fenti ár csak családi használatra. Intézményi ajánlathoz keresse ügyfélszolgálatunkat!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Varázsbetű Dyslex használatával megerősödnek a jó olvasáshoz szükséges képességek: a szókincs, a formaismeret, a tájékozódási képesség, az emlékezet, az elemzőképesség, az olvasási pontosság. A szoftver három játékot tartalmaz, melyekben 22 szókészlettel játszhatnak kilenc nehézségi fokozaton, így pontosan kiválaszthatja azt a szintet, mely gyermekének szükséges. Az elért eredményekről a program sikerlistákat vezet, így gyermeke is látja, ha jobb eredményt ért el, mint korábban. Az elért sikerek további gyakorlásra buzdítják.

   


 


 

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webshopunkban „Varázsbetű Dyslex – Olvasásfejlesztő szoftver magánszemélyeknek” terméknévvel listázott iskolai eszköz termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: olvasást fejlesztő játékok, iskolai eszközök, tanulós játék, fejlesztő eszközök, iskolai berendezés. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: olvasást fejlesztő játék, készségfejlesztő eszközök, iskolai berendezések, oktató játék, oktatójátékok, oktató játékok, iskolai fejlesztő eszközök. A fenti iskolai eszköz egyebek mellett a „Márkák > Varázsbetű ” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló iskolai eszköz termékadatlapja tekinthető meg. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 149 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai vagy iskolai vezetők, pedagógusok.