Én kicsi pónim 30 darabos puzzle -Trefl

Nincs raktáron

  Én kicsi pónim mese szereplőinek képét rakhatják ki a 30 darabos képkirakóval! A puzzle játékok nem csak fejlesztik a memóriát, a megfigyelő és koncentrációs képességet, de türelemre és kitartásra is tanítanak!

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
960 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 96 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban Én kicsi pónim 30 darabos puzzle -Trefl” terméknévvel listázott kirakó játék termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: kirakó játékok, játékok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, puzzle játék, ovis puzzlék, játék, gyermekjáték. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: ovis puzzle-ök, kirakós játék, gyermekjátékok, kirakós játékok, puzzle ovisoknak, puzzle kirakósok, puzzlek óvodásoknak. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Puzzle, kirakó” termékkategóriában és az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” elnevezésű, valamint a „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves lányoknak” kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kirakó játék termékadatlapja között lehet böngészni. Az ovis puzzle kulcsszóra kattintva pl. több mint 173 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

A Én kicsi pónim 30 darabos puzzle -Trefl termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Csipesz Jumbo méretben 1db – Készségfejlesztő játék; Hama vasalható gyöngy – 1000 db-os narancssárga színű Midi 20704; Mókuskaland – Keller&Mayer társasjáték; Játszva megismerjük... a bevásárlást – Társasjáték; Asmodee Dixit társasjáték – Készségfejlesztő party játék; Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék; Piratatak – Kalózos kártyajáték a djeco-tól; Punto – Logikai játék; Kukacvadászat – Keller&Mayer készségfejlesztő társasjáték; Hama vasalható gyöngy – 1000 db-os sárga színű Midi 20703.