Budapest puzzle - 500 db-os - Trefl

Nincs raktáron
Lélegzetelállító képek, minőségi nyomtatás, tökéletes illeszkedés, erős és tartós alapanyagok jellemzik a Trefl minőségi puzzle kirakóit. Elegáns puzzle sorozatokból válogathatnak azok, akik adnak a részletekre. Budapest egyik legszebb épülete, a Parlament elevenedik meg a 500 db puzzle kirakásából.  A puzzle kirakása javítja a koncentrációt, türelemre tanít és fejleszti a logikus gondolkodást.

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 960 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 196 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kilencéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Budapest puzzle - 500 db-os - Trefl” elnevezéssel megtalálható kirakó játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, puzzle kirakók, puzzlék, játék, kirakó játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: puzzle játék, kirakós játék, gyermekjátékok, puzzle kirakó, puzzle kirakósok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Puzzle, kirakó” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kirakó játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.