Bing: Szórakozás a parkban -24 db-os maxi puzzle -Trefl

Nincs raktáron

Gyönyörű kirakó a legkisebbek kedvelt mesefiguráival. Bing és barátai a parkban játszanak. Megtalálod mindegyik darabka helyét? A kép kirakása közben fejlődik a finommotorika, megfigyelő készség, és a szem-kéz koordináció egyaránt. A kirakó 24 képkockára van felosztva, amik a méretükkel a legkisebbek kezéhez van tervezve.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 280 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 228 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Bing: Szórakozás a parkban -24 db-os maxi puzzle -Trefl” elnevezéssel megtalálható kirakó játék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játék, puzzlek óvodásoknak, kirakós játék, ovis puzzlék, puzzle játék, puzzle kirakósok, puzzlék ovisoknak, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékok, gyerekjátékok, puzzle játékok, puzzle kirakós, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, kirakós játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kirakó játék tekinthető meg. Az ovis puzzle címkére kattintva példának okáért több mint 173 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.