Bing és barátai - Születésnapi készülődés 30 db-os puzzle - Trefl

Nincs raktáron
?Rakj ki puzzle-t Bing Nyuszi és barátai kedvelt motívumával, Sula kiselefánttal és a kis Floppal! A kirakós játék nagyszerűen fejleszti a kézügyességet, növeli a finommotorikát, a megfigyelőképességet és nagyszerűen kitölti a szabadidőt. Minden egyes kirakott puzzle szétszedhető és ismét összerakható, de az elkészült motívum alá ragasztót helyezve örökös és egyben emlékezetes dekorációt készíthetünk a gyerekszobába.

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 650 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 165 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középsős óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra négyéves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Bing és barátai - Születésnapi készülődés 30 db-os puzzle - Trefl” terméknévvel megtalálható kirakó játék termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: puzzle ovisoknak, puzzle kirakósok, kirakós játékok, kirakó játékok, ovis puzzlék, puzzle játékok, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: puzzlék ovisoknak, puzzle játék, játék, puzzle óvodásoknak, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, puzzlek óvodásoknak, játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” nevű, és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves kisfiúknak” kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kirakó játék között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

A Bing és barátai - Születésnapi készülődés 30 db-os puzzle - Trefl termék kiválasztása esetén leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: Csiga ovis öntapadós jel 4x4; BrainBox – Peppa Malac társasjáték; Tanuló tábla – Öltözködés – Melissa& Doug játék óvodásoknak; Jáva 1. – Építőjáték; Hópehely puzzle – Fa építőjáték; Verdák 3: Bajnok 24 db-os Maxi puzzle – Trefl; Altató – Lapozó; A török és a tehenek – Lapozó; Cre Art önfestékező nyomda, négyzet alakú, járműves, vegyes mintával; Carioca – Zsírkréta – 100 db-os készlet.