Bing és barátai - Baby Puzzle - Trefl

Nincs raktáron

A jól ismert Bing nyuszi és barátai elevenednek meg az egészen kicsi gyerekeknek készült kirakón. A készlet 3-4-5-6 db-os kirakókból áll. A kicsi kezekhez lett méretezve, így számukra is könnyen megfoghatók és összeilleszthetők az elemek. Az elemek összerakása közben fejlődik a gyerekek finommotorikája és a rész-egész felismerésének képessége. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
2 150 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 22 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a bölcsődések legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 1-2 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Bing és barátai - Baby Puzzle - Trefl” névvel megtalálható kirakó játék adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: puzzle kirakósok, kirakós játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, puzzlék kicsiknek, gyerekjátékok, puzzle játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: kirakó kisgyerekeknek, játékok, baba puzzlek, puzzle kirakós, képességfejlesztő játékok, kirakó játékok, puzzle kicsiknek, bébi puzzle. A fenti kirakó játék többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kirakó játék tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.