Bing és barátai 15 darabos puzzle - Trefl Maxi Puzzle

Nincs raktáron

A már jól ismert, meseszereplő Bing nyuszi és barátai ezúttal már a kicsi kezeknek segít a fejlesztésben.
A vidám mintát ábrázoló kép garantáltan leköti majd a gyermekünk figyelmét, valamint fejleszti a logikus gondolkodást, a szem- és kéz koordinációt, illetve a megfigyelési készségeket.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 280 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 228 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 6 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Bing és barátai 15 darabos puzzle - Trefl Maxi Puzzle” elnevezéssel listázott kirakó játék oldalára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: puzzle játék, puzzlék, játékok, kirakó játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, kirakós játék, puzzle játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: rajzfilmfigurás játék, puzzle kirakósok, puzzle-ök, képességfejlesztő játék, kirakós játékok, puzzle játék, rajzfilmfigurás játékok, rajzfilmes játékok, mesefigurás játékok. A fenti kirakó játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Vizuális észlelés fejlesztő eszközei” kategóriában és az „Intézményeknek > Puzzle, kirakó” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.