100 darabos Mancs Őrjárat puzzle - Hős csapat - Trefl

Nincs raktáron

A Mancs Őrjárat kedvenc szereplői most kirakó formájában jelennel meg. A Trefl Mancs Őrjárat 100 db puzzle a népszerű Mancs Őrjárat szereplőit mutatja be. Ezzel a puzzle-val Te is hirtelen az aranyos kis kutyusok világában találhatod magad, ahol együtt tudtok részt venni a kalandokban, miközben minden darab a helyére kerül. A puzzle fejleszti a logikát, kitartást, memóriát, motorikus készségeket és a szemmozgató izmokat. A játékot 5 éves kortól ajánljuk.

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
1 370 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 137 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 7 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „100 darabos Mancs Őrjárat puzzle - Hős csapat - Trefl” elnevezéssel megtalálható ismeretterjesztő játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: oktató játékok, ismeretterjesztő játékok, puzzle játék, puzzle kirakósok, puzzle játék, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, kirakós játék, képességfejlesztő játék, puzzle-ök. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: kirakó játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, puzzle kirakós, térképek, gyermekjátékok, oktató játék, puzzle játékok, tanulós játék. A fenti termék többek között a „Márkák > Trefl” termékkategóriában,továbbá a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló ismeretterjesztő játék tekinthető meg. Az ismeretterjesztő játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 95 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

A 100 darabos Mancs Őrjárat puzzle - Hős csapat - Trefl termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink:  Turtle Fun – Teki móka- Memóriafejlesztő társasjáték; Angry Birds Under Construction – Logikai játék; Térbeli fűzős játék – Miniland fejlesztő játék; Trükkös ujjak – Fejlesztő játék; Logico Piccolo keret – 10 gombos Logico keret; Az Oroszlánkirály – Simba kalandjai 100 db-os Puzzle- Trefl; Grabolo – Gyorsasági társasjáték; ParkoLogika – Egyszemélyes logikai játék a SmartGames-től.