Waboba labda Gradient Moon ball labda

Nincs raktáron

A Waboba labdái minden szempontból egyediek és utánozhatatlanok. A Gradient Moon Ball a Waboba labdáknak egy szárazföldi labdafaja. Egyedülálló, speciális anyagának és szerkezetének köszönheti a szuper képességét, hiszen a földet érés után, az átlagosnál, sőt még annál is nagyobb magasságokba pattinthatod. De ez még nem minden, hiszen a formája sem hétköznapi! A kialakításának köszönhetően minden játékos kialakíthatja a saját dobótechnikáját. Próbáld ki más-más szögből pattintani, csavarni, meglátod izgalmas élmény lesz. Egy igazi extrém sport játékszer.

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
1 990 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 20 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6-7-8 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Waboba labda Gradient Moon ball labda” névvel listázott kültéri játék adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: kerti játékok, mozgást fejlesztő játékok, mozgásfejlesztő eszközök, képességfejlesztő játékok, udvari játékok, készségfejlesztő játék, labdák. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: mozgást fejlesztő játék, gyermekjátékok, gyerekjátékok, mozgásfejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játékok, kültéri játékok, képességfejlesztő játék. A fenti kültéri játék többek között a „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Kerti játékok, kültéri játékok > Játékok a kertben ” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló kültéri játék termékadatlapja tekinthető meg. A kültéri játék címkére kattintva például több mint 466 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Waboba labda – Brain ball labda terméken túl legtöbbször az alábbi termékeket vásárolták még: » Exit 1.- Az elhagyott kunyhó » Lépésről-lépésre: Arthur and Co. – djeco játék » Fejlődés – Készségfejlesztő párosító puzzle » Szorzókör » Boldizsár Ildikó: Mesék az élet csodáiról – Mesegyűjtemény » Lépésről-lépésre: Josephine and Co. – djeco játék » Írisz papírtechnika – Djeco – Art Deco Dresses » Girl's day out – Vidám homokszóró játék lányoknak » Elrejtettem. Megtalálod? – Foglalkoztató füzet » Hónapok tanulókorong.