Termék státusza
Ár
50 Ft - 252 591 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Játék 5-6-7 éves fiúknak

Ahogy a kis óvodásból  iskolás fiú válik, úgy változnak a játékai is. Egyre nagyobb hangsúlyt kap a beszéd, kitartóbbá, állhatatosabbá válnak, figyelmük, emlékezetük, megfigyelésük fokról fokra magasabb szintre jut. Ez az alapja és előfeltétele az iskolaérettségnek. Fejlesztő játékainkkal hozzásegíthetjük fejlődésüket. Számos olyan társasjátékunk van, amely észrevétlenül, játék közben fejleszti a megfigyelőképességet, logikát, gyorsaságot, kombinációkészséget, észrevétlenül ügyesedik a rajz- alkotókészségük. Webáruházunkban számtalan olyan - akár egyedül játszható, akár társas - játékot talál, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek az 5 - 6 éves nagycsoportos fiúk körében. A 7 éves kisiskolás tanulási segédeszközökkel, tanulást elősegítő játékokkal, foglalkoztató füzetekkel is találkozhat.  Akár alkotó játékról, akár kreativitást fejlesztő vagy társasjátékról, tanulást elősegítő eszközről legyen szó, nálunk bőséges a választék.

Tovább

A 5-6-7 éves életkor komoly fejlődési szakasz gyermekünk életében. Az 5 éves kor feletti gyermek szinte teljesen ura a mozgásának. Élvezi a mozgást, az erőpróbákat, különösen a fiúgyermek. Már kapaszkodás nélkül felmászik a a mászóka legfelsőbb fokára, hintázik, rollerezik, illeg-billeg, élvezi a nagymozgásos játékokat, a fogócskát, a bújócskát, az egyensúlyozást. Ezek a játékok nagyon fontosak a fizikai és értelmi fejlődésük szempontjából. Célbadobás, "várfoglalás", labdajátékok, kötélhúzás. Ügyesen használják a tárgyakat, kezüket, fejlődik az izomzatuk, élvezik a mozgást, az önfeledt játékot. Játékliget játék webáruházunk játékkategóriái között számtalan nagymozgást, mozgáskoordinációt fejlesztő játék között válogathattok. Fejlesztőjátékaink között megtaláljátok az egyensúlyfejlesztőket a kis illegő-billegőknek, játszósátraink remek szórakozást kínálnak a kertben és a szobában. Kerti játékok, kültéri játékok kínálatában hinták, udvari játékok, labdák, gyermekjárművek mind-mind a mozgást élvező kis lurkók vagy a megkésett mozgásfejlődésű gyermekek igényeit elégítik ki. 

Fedezd fel izgalmas kínálatunkat!

Az 5-6-7 éves kor a társas kapcsolatok kialakulásának a korszakai is, a fiúk "bandázni" kezdenek, elkezdődik  a "cimboraság", igénylik egymás társaságát és megjelenik az együttérzés képessége. Megtanulnak együttműködni. Élvezik a társasjátékokat, a kooperációs társasjátékokon keresztül átélik a közös siker vagy kudarc érzését. Logikai társasjátékkal fejlődik a gondolkodásuk, a stratégiai játékkal képzeletben vadnyugati hősök, titkos ügynökök, lovagok vagy varázslók  lehetnek úgy, hogy közben taktikáznak, megfigyelnek. 

Az agyuk szivacsként szívja az új információkat. Tele vannak kérdéssel, olyanokkal is, amikre szülőként nem biztos, hogy tudjuk a választ, ezért érdemes beszerezni egy-két ismeretterjesztő könyvet, mesekönyvet, foglalkoztató füzetet.

Ebben a korban már ismerik a szabályokat, sőt egymás között is állítanak fel szabályrendszert, bár még csaponganak "örök barátság" és "örök harag" között, ami akár 2 percenként is változhat a játék hevétől függően. Szívesen alkotnak, építenek vagy adott esetben rombolnak közösen, felfedezik a környezetüket, időnként rivalizálnak, hogy ki tud magasabb tornyot építeni, ki rakja le ügyesebben a dominókat, kinek hosszabb az autópályája.

Felkészülnek az iskolás korra iskolaelőkészítő játékokkal. Rajzaik "felnőttesebbé" válnak, egyre ügyesebben barkácsolnak (7 éves korra akár egyedül is boldogulnak olyan játékkal, aminek az elemei járművek alkatrészeit, csigákat vagy műszaki elemeket tartalmaznak), ismerik az évszakokat és jellemzőiket, kibővült szókinccsel akár nyelvi fordulatokat is használnak és megismerkednek a matematika alapjaival. Ügyesen tűznek-fűznek, válogatnak szín, forma, méret szerint. Szeretik a kreatív, alkotó játékokat.

Webáruházunkban a téma szerinti keresés eredményeként  a Játékok fiúknak kategóriában számtalan fiús játék található, az Iskolai és óvodai kellékek között pedig válogassatok kedvetekre iskolai és óvodai írószert, füzetet, gyakorlófüzetet a tanulni vágyó kis nebuló számára! 

Játék webáruházunk „Játékok 5 - 6 - 7 éves fiúknak” kategóriájában többek között a Hama, B.Toys, Jáva, valamint a Logico gyártók termékeit kínáljuk az 5 - 7 éves gyerekek számára játékot vagy ajándékot vásárló szülők és nagyszülők számára. Webáruházunk termékei között sok mindent találunk, legyen szó akár ajándék 6 éves fiúnak vagy 7 éves fiúnak ajándék a keresés tárgya.

 Főoldalunkon téma, életkor vagy népszerű márkák szerint is keresgélhetsz!

Találd meg a számotokra legérdekesebb játékokat!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább