Smoby Green formabedobó kosár - Készségfejlesztő kosár

Nincs raktáron

A Smoby formabedobó kosár tökéletes játék a babák számára, mely garantáltan leköti őket és segít fejleszteni a gondolkodásukat és a finom-motorikus képességeiket. A játék tetején formalyukak vannak, a kicsik feladata a 8 féle kockát bedobni. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 260 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 426 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a 1évesek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek kicsiknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Smoby Green formabedobó kosár - Készségfejlesztő kosár” terméknévvel megtalálható babajáték oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: bébijátékok, formabedobós játékok, gyerekjátékok, játékok, gyermekjáték, műanyag építős játék, építő játékok, baba játékok, építős játék, babajátékok, képességfejlesztő játék. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: bébi játékok, fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, játék, konstrukciós játékok, bébijáték, építőjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Victoria” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek ” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babajáték tekinthető meg. A műanyag építőjáték címkére kattintva pl. több mint 360 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.