A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Smart Tech - Okos alagút 33935 - Brio favasút kiegészítő

Ár:
5.890 Ft
Cikkszám: 6645
Gyártó: Brio
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 59
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 25.

A Smart Action Tunnel Pack csak az alagút, amely a Smart Tech vonatát a BRIO-tól irányítja. Amikor a vonat áthalad az alagúton, a motor a BRIO alagút szimbóluma szerint hangzik és válaszol: a teknős a motor lassulását okozza és fékezi. a nyúl újra felgyorsítja. A BRIO intelligens játékokat előnyösen a BRIO Smart Train segítségével lehet használni a hangok és műveletek engedélyezéséhez.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Gyártó Brio
Jelleg vonatos szerepjáték
Fejleszti kreativitást, motorikus készségeket, együttműködést, fantáziát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a középsős ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra négyéves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a vonatos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Smart Tech - Okos alagút 33935 - Brio favasút kiegészítő” névvel megtalálható vonatos játék oldalára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játék, fa építő játékok, vonatpályák, játék vonat, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, vasúti játék, játékvonat, fa építő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: vonatos játékok, vonatos építőjáték, vasúti játékok, vonatos építőjátékok, fa építőjátékok, vasúti építőjátékok, játék, gyerekjátékok. A fenti vonatos játék egyebek mellett a „Márkák > Brio” kategóriában és a „Játékkategóriák > Vonatos játékok” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló vonatos játék adatlapja között lehet böngészni. A vonatpálya kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 110 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.